Акай Бери 1000mg 120 капс.BIOVEA ACAI BERRY

Акай Бери 1000mg 120 капс. BIOVEA ACAI BERRY
Производител: BIOVEA United Kingdom
26,40 лв.

         Eднa  от най-полезните храни в света. Вегетариански продукт

         Acai berri са  плодове на  палмови дървета в Амазония. Плодчето  прилича на гигантска, лилава боровинки. Въпреки многобройните  ползи, не можете да ядете директно на Aкай  Бери. Зърната трябва да бъдат събрани пресни и преработени в каша. В Бразилия  Aкай  се  разпространява с  бързи  темпове  в цялата страна. Някои бразилци замразяват своя  Акай и  го  смесват  със  сироп от гуарана. Получава се от дървета в  дъждовните  гори.

          Активна  съставка;  Съдържание в 2 вегетариански   капсули; Açaí екстракт 4:1 (Euterpe oleracea) ( плодове ) 1000mg    

          Действие; 
• Една от най-полезните храни в света
• Мощен източник на антиоксиданти за борба с преждевременното стареене
• Помага за насърчаване на сърдечно-съдовата и храносмилателната система
• насърчава загубата  на тегло
          Acai се нарича суперхрана по много причини. Плодовете естествено съдържат огромни количества антиоксиданти, витамин В1, В2, В3, витамин Е, витамин С, фосфор, калций, калий, фибри, протеини, както и добри мастни киселини.

Благодарение  на невероятните   нива на антиоксиданти в Acai се  чувствате по-млади. Изследванията също така показват, че антиоксидантите могат да помогнат за регулиране на нивата на холестерол в тялото ви. Acai  съдържа  две основни мастни киселини, известни като Омега-6 (линолова киселина) и Омега 9 (олеинова киселина). Изследванията показват, че Омега 6 спомага за намаляване на LDL,  който вреди на тялото ви, докато Омега 9 мастни киселини  поддържат  нивото на  HDL (добрия холестерол) Високите  нива на антиоксиданти  в  Acai също са  фактор за поддържане на сърдечно съдовата система, което е важно за по-добро кръвообращение.

          Тъмният морав цвят на  Акай  Бери се дължи на полифенолни съединения. Едно  от основните съединения, които  са изследвани се нарича антоцианин. Антоцианините   принадлежат  към   флавоноидите, широко разпространени в растенията. 

           • Отслабване:  Acai berry  помага да се увеличи скоростта на метаболизма в  тялото и помага да се отървете от излишните  килограми чрез изгаряне на мазнините, благодарение на високото си съдържание на мастни киселини Омега-3 и Омега-6, които не се произвеждат от организма. Освен това  Acai има способността да контролира апетита, благодарение на високото  съдържание на фибри, което задоволява  глада. То също помага за правилното движение на храната  в храносмилателния тракт. Това действително помага за премахване на излишната храна в тялото, вместо да  я  превръща  в мазнини. 

         • Възпаление: Антоцианините помагат за  неутрализиране  на  ензимите, които разрушават съединителната тъкан. Техният антиоксидантен капацитет предпазва от повреждане на съединителната тъкан от  свободни  радикали и може да помогне за възстановяване  на увредените протеини в стените на кръвоносните-съдове.

         • Нервна система: Чрез предотвратяване  нитрирането на тирозин , антоцианините  в Acai може да помогнат  за защита срещу заболявания на нервната система.Установено е, че   основните антоцианини в Acai известни като цианидин-3-глюкозид  могат   да допринесе за възстановяване  на неврологични дефицити свързани с възрастта.

         • артериосклерозата: Aнтоцианидините  имат  способността да противодействат  на   оксидантите  в борбата срещу атеросклероза.  Дори и в малки количества, те  ефективно предпазване от LDL окисление. Антоцианините защитават целостта на ендотелните клетки  в   стените на кръвоносните съдове и помагат да се поддържа микроциркулацията.

         • Диабет: Едно  от сериозни усложнения на  диабет е ретинопатия, която в повечето случаи може да доведе до слепота.   Защитата на  антоцианидините  може да помогне за предотвратяване на  източането  от   капилярите  и съдейства за предотвратяване на анормална протеинова  пролиферация.

         • Очни  болести;: антоцианините в  Акай  Бери Acai може също да помогнат   за подобряване на зрението чрез множество механизми. Едно скорошно японски проучване установи, че хората, приемащи 50 mg  антоцианини,са  адаптирани по-добри към тъмното и имат по-малко умора на очите, отколкото тези в плацебо групата.

          Начин  на  приложение; 1 капсула, два пъти дневно с храна.

          Ако сте бременна или кърмеща, консултирайте се с лекар, преди да използвате този продукт. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.           Съхранявайте на хладно и сухо място. 

Производител: BIOVEA USA

 

 

Потребители купили този продукт, също купиха

Прогестерон крем 59 ml Biovea PROGESTERONE CREAM

Прогестерон крем 59 ml Biovea PROGESTERONE CREAM
37,20 лв.