Био препарат за прозорци и стъкла 500 ml ALMAWIN GLASS AND WINDOW CLEANER

Био препарат за прозорци и стъкла 500 ml ALMAWIN GLASS AND WINDOW CLEANER
10,20 лв.

за стъкло, прозорци, мебели, огледала, пластмасови повърхности
премахва мазнините, замърсяванията и пръстовите отпечатъци
антистатичен блясък

                   ALMAWIN GLASS AND WINDOW CLEANER  придава дълготраен блясък на всички водоустойчиви повърхности, без ивици и за безгрижност. Това улеснява изтриването на пръстови отпечатъци, а прахът и мръсотията не се залепват толкова бързо. Препаратът за почистване на стъкла и прозорци AlmaWin е еко-сертифициран, силно биоразградим концентрат. Внимателно подбраните естествени суровини са от растителен произход. Продуктът съдържа повърхностноактивни вещества от растителна захар. Средството за почистване на стъкла и прозорци е успешно дерматологично тествано. Това гарантира добра поносимост на кожата.

                         Лесен за използване: само напръскайте, изтрийте и е готово. За силно загряти повърхности разредете до 70% ALMAWIN GLASS AND WINDOW CLEANER  и 30% вода. При пръскане  спазвайте разстояние от 40 см от повърхността. Отстранете предварително грубите замърсявания. Начин на действие: Разтваря мазнините и замърсяванията от стъклени повърхности. Приложение: За почистване на прозорци, рамки на прозорци, огледала, стъкла и маси. Подходящ и за пластмасови повърхности, боядисани мебели, автомобилни конзоли, компютри и телевизионни монитори. Не е подходящ за плазмени екрани.  

Сертификат Ecogarantie, веган.

Дерматологично тестван. 

Естествено качество: Без синтетични аромати, оцветители и консерванти.

                         Състав; <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества (растителни захарни повърхностноактивни вещества).                           Други съставки: вода, етанол (растителен алкохол), млечна киселина.

100% от съставките са с естествен произход.

Производител; AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH, Germany