Бодифлекс течен колаген 500 ml Bodyflex® Collagen NivelShot

Бодифлекс течен колаген 500 ml Bodyflex® Collagen NivelShot
Производител: HANKINTATUKKU OY, Finland
58,60 лв.


Хранителна добавка
                          Активна съставка: Дневна доза  от 30 ml съдържа:
Колаген 10 000 мг
Магнезий 60 мг
Витамин В5 6 мг
Витамин B2 1,4 mg
Витамин B6 1,4 mg
Витамин B1 1,1 mg

                            Хранителната добавка Bodyflex® Collagen Nivelshot с вкус на касис съдържа добре усвоим, хидролизиран тип 1 Peptan® колаген. Колагенът е естествена съставка, основният протеин на съединителната тъкан и костите, с който тялото осигурява регенерацията на ставите и костите. Хрущялът и сухожилията се състоят главно от колаген. Тялото само произвежда колаген, но с напредването на възрастта производството на колаген рязко намалява, което може да доведе до изтъняване на хрущяла. Ежедневната добавка с колаген насърчава гъвкавостта на ставите и тяхното здравословно стояние. Bodyflex® Collagen Nivelshot съдържа още витамини от група B, магнезий, който допринася за нормалната мускулна функция и касис, който допринася за нормалната функция на ставите и мускулите.
                       Peptan® е колаген тип 1, който се намира в тялото, особено в кожата, ставите и костите. Peptan® е 97% протеин във форма, която се усвоява ефективно от тялото и е достъпна за тялото.

                           Дозировка:   За добри резултати се препоръчва употребата на 30 ml дневно в продължение на 4-8 седмици. Продуктът е подходящ за редовна употреба. Разклатете добре преди употреба.

                           Без лактоза, мая, подсладители и глутен.

                           Състав:  Вода, хидролизиран Peptan® P колаген (свински), сгъстител глицерин, концентрат от касис (Ribes nigrum), магнезиев цитрат, консерванти калиев сорбат и натриев бензоат, декспантенол, пиридоксин хидрохлорид, тиамин хидрохлорид, натриев рибофлавин-5 фосфат.

                            Съхранявайте неотворената бутилка при стайна температура, а отворената бутилка в хладилника за 1 месец.

 Производител; HANKINTATUKKU OY, Finland