ИНХУА КАПС.ЗА ОТСЛАБВАНЕ Х 36 INHUA SLIM

ИНХУА КАПС.ЗА ОТСЛАБВАНЕ Х 36 INHUA SLIM
Производител: VM PHARMACEUTICAL INT, China
9,80 лв.

Описание:
INHUA SLIM kaпсули  е високотехнологичен продукт  за   намаляване  на  теглото и балансиране  на  метаболизма. С  тях  се постигат  трайни резултати в борбата с наднорменото  тегло, които са най-често е резултат от стрес, нездравословно хранене и ограничен  физически  режим.  Капсули "INHUA SLIM" е хранителна добавка, изработена  от естествени продукти -., познати и екзотични ориенталски растения, чрез  които тялото постепенно   се справя  със затлъстяването и натрупането  на  вредни вещества Те ефективно прочистват   целулита и  спомагат  за подобряване състоянието на кожата. Резултати,водещи до по-елегантна фигура и прекрасно чувство за вътрешна лекота.  се постигат. без специални условия и глад, 

Съдържание на 1 капсула: 300 мг балсам от круша, гарциния камбоджа, лотосов лист, алое, канела  и глог.

Дозиране; 1 или 2 капсули  на  ден 30 минути  преди  хранене

Какъв е механизмът на действие за INHUA SLIM капсулите "":

1.  Съдържащите  се  в  капсулите  екстракти от  популярните  със  своите лечебни свойства  растения: балсам круша, Гарциния Камбоджа, лотосов лист, алое, канела дърво и глог, ефективно  изгарят излишните телесни мазнини и абсорбират липидите. Те помагат  за  стимулиране  на   обмяната на веществата и бърза корекция на теглото.

2. Ограничаване на способността на организма да абсорбира излишните мазнини, липиди и захари, което обикновено води до увеличаване на теглото. "INHUA SLIM" ускорява  трансформацията на енергия и  спомага  за намаляване   на повторното натрупване на мазнини.

3. Бори се с  целулита и напълно го премахва.
Капсули "INHUA SLIM" са особено подходящи за: затлъстелите хора и хора, които са склонни към преяждане.
Тяхното действие е насочено към: пълни крака, пълен корем пълни бедра.
Процеса на отслабване:
Два дни  можете да  чувствате  изпотяване, топлина. Това е нормално.  Специалните  съставки  започват да работят и започна процесът на разграждане на излишните мазнини в тялото ви.
Четири дни  ще  чувствате  ситост и загуба на апетит, но ще бъдате  живи и енергични, което показва, че разграждащите се   мазнините се превръща в енергия, необходима за тялото и можеща  да задоволи вашите физически нужди.
След  десет дни ще видите, намаляване на талията и бедрата. Ще загубите  от 0,5 до 1,5 кг. Разграждането  на   излишните мазнина се ускорява и мазнините се стопяват по-бързо.
След двадесет дни се  наблюдава значителна загуба на тегло в областта на бедрата и корема. Ще загубите от 1 до 3 кг. В момента  теглото  е стабилно.
Тридесет и пет дни: теглото ви е значително по-нисло. Чувствате  вътрещна  лекота и баланс.
Как да се контролира скоростта на загуба на тегло?

INHUA SLIM капсули може да попречи на йо-йо ефекта?

Отговор: Специално за тези капсули е  характерно, че те представляват едно ново поколение на високотехнологични продукти, които могат да подобрят обмяната на веществата, което позволява да се избегне йо-йо ефект. Заедно с подходяща диета и повишена физическа активност може да се преодолее този ефект напълно. Ако  наднорменото  тегло е резултат от неправилно хранене и нередовни физически упражнения, след използване на "INHUA SLIM", съчетано  с подходяща диета и малко повече движение (дневни 30-40 минути пеша, например.) ще  забравите за т.нар. йо-йо ефект.

3. Въпрос: Как да се определи дали  теглото  е  наднормено  или не?

За жени: нормално тегло, кг = (. Ръст см - 105) * 0.95

За мъжете: нормално тегло, кг = (. Раст см - 100) * 0.90

Ако искате да се ускори процеса на загуба на тегло, можете да увеличите дозата с една капсула, но не повече от три капсули наведнъж. Това може да увеличи скоростта на намаляване на теглото, като се поддържа диета с нисък прием на мазнини и захари. Подходящи упражнения също могат да допринесат за по-бързо намаляване на теглото. А ако искате да се забави скоростта на загуба на тегло, просто вземете една таблетка на ден.
Да не се превишава дневната доза!
Да  не  се  приема по време на бременност, кърмене и от  деца под 5 години.
Продуктът не замества разнообразното хранене.
Метод на съхранение: Хладно и сухо място.

Производител; VM PHARMACEUTICAL INT, China

 

Потребители купили този продукт, също купиха

БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ x 1 Boson Rapid SARS-COV-2 Antigen Test Card

БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ x 1 Boson Rapid SARS-COV-2 Antigen Test Card
8,30 лв.

Нурофен Стопколд 200mg/30mg табл. х 12 Nurofen STOPCOLD

Нурофен Стопколд 200 mg/30 mg табл. х 12 Nurofen STOPCOLD
7,50 лв.

НАТУРАЛАКС 3 С АЛОЕ 430 mg 20 kaпс. Nature's Way Nurturalax 3 with Aloe

НАТУРАЛАКС 3 С АЛОЕ 430 mg 20 kaпс. Nature's Way Nurturalax 3 with Aloe
7,00 лв. 5,80 лв.