Коензим Q-10 100mg 60 вег. капс. Biovea COENZYME Q10 (CoQ10)

Коензим Q-10 100mg 60 вег.капс. Biovea COENZYME Q10 (CoQ10)
Производител: WR Group Inc, US
39,80 лв.

• Поддържа здравето на сърцето
• Увеличава имунитета
• Помощ в производството на енергия
• Може да помогне за забавяне на процеса на стареене

             Aктивни  съставки; Съдържание  в  една капсула;  Coenzyme Q10 100mg

             Основната функция на коензим Q10 е като катализатор на обмяната на веществата - сложната верига от химични реакции, по време на която храната се разгржда  на пакети от енергия, които  тялото може да използва. Действайки заедно с ензими, CoQ10 спомага за ускоряване на  метаболитния процес, осигуряване на енергия, от  която клетките се нуждаят, за да преработят  храната, лекува рани, поддържа  здрави мускулие  и  участва  в   безброй други телесни функции.
             Поради съществената   роля на  CoQ10 в производството на енергия, не е изненадващо, че той се намира във всяка клетка в тялото. КОЕНЗИМ Q10 играе важна роля за  здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система, тъй като помага в производството на АТФ (клетъчна енергия), за да се  поддържа   постоянна сърдечна дейност. Като антиоксидант, КОЕНЗИМ Q10 може да помогне за забавяне преждевременното стареене, тъй като спомага за намаляване на вредите,   причинени от свободните радикали. Тази функция също дава възможност за подобряване на здравето на имунната система, както и намаляване на окислителното увреждане в целия организъм.

              Имунитет: Подобно  на  витамини С и Е, КОЕНЗИМ Q10 помага за неутрализиране на клетъчното   увреждане на молекулите  от свободните  радикали  и може да помогне за намаляване на признаците на стареене.
 
              Eнергия: Участва в производството на енергия на клетъчно ниво. КОЕНЗИМ Q10 може да помогне за намаляване на умората и подобряване на обмяната на веществата.

             Здраво сърце: КОЕНЗИМ Q10 е особено разпространен в енергоемките клетките на сърцето, за да помогнете на този орган  бие  над 100,000 пъти всеки ден. Тъй като това основно съединение намалява с възрастта, добавките  може да бъде от полза, след 40-годишна възраст. Всеки, който се стреми да подобри имунната функция, да  увеличи   енергията си  и да поддържа  здраво сърцето  си  може да се възползва от  КОЕНЗИМ Q10.

             КОЕНЗИМ Q10 се счита за безопасна  добавка , но може да предизвика стомашно  разстройство  при някои хора. При  някои, КОЕНЗИМ Q10 може да понижи кръвната захар, така че хората  с диабет трябва да се  консултират  с  лркар  преди да приемат  CoQ10.

            Други  съставки; Оризово брашно, НРМС капсула, магнезиев стеарат, силициев двуокис.

            Дозиране  и  начин  на приложение; Приемайте по една (1) капсула, един до два пъти дневно по време на хранене.

            Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар, преди да използвате този продукт. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. 

             Производител: WR Group Inc, US