КАНЕЛА 300mg 60 капс. Biovea CINNAMON (Organic)

КАНЕЛА 300mg 60 капс. Biovea CINNAMON (Organic)
Производител: WR Group Inc, US
18,60 лв.

              Organic Cinnamon: Натурална подкрепа за здравословно  кръвно налягане

               Аивна  съставка; Oрганична канела (кора) (cinnamomum burmannii)  300mg

               Действие; 

• Поддържа здравословни нива на глюкозата  в рамките на нормалните стойности
• Поддържа здравословни нива на триглицеридите, LDL холестерол, нивата на общия холестерол  в рамките на нормалните стойности
• Поддържа здравословни нива на кръвното налягане  в рамките на нормалните стойности
• Може да помогне за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на мускулната маса, когато се използва като част от програма, която включва диета и упражнения.

              Канела кора е била използвана в продължение на няколко хиляди години в традиционната източни и западни системи на здравеопазване, за такива цели като лош апетит и преходни храносмилателни неудобства, като подуване на корема, стомашно разстройство и газове, както и в подкрепа на здравословни нива на глюкоза в кръвта,  в рамките на нормалните стойности.

              Канелата е установено, че влияе положително на различни здравни параметри често свързани с правилната функция  на  инсулин, включително естествена подкрепа за здравословно кръвно налягане и здравословен метаболизъм на холестерола и триглицеридите.  Както  традиционната  употреба, съвременните изследвания показват също, че канелата е ефективна  в подкрепа на здравословни нива на глюкоза в кръвта, в рамките на нормалните стойности. Съвременните изследвания показват също така, други ползи, свързани с добавянето на канела. Това включва насърчаване на здравословна  сърдечно-съдовата система, което се демонстрира от подкрепа канела за здравословни нива на триглицеридите, LDL холестерол, общия холестерол и нивата на кръвното налягане вече в рамките на нормалните стойности.

             Начин  на приложение; Вземете 1 капсула два пъти дневно.

             Други  съставки; НРМС зеленчукова капсула, органичен малтодекстрин, растителен магнезиев стеарат.

             Ако сте бременна, кърмите, имате здравословни проблеми  или приемате някакви лекарства, консултирайте се с  лекар,  преди да използвате този продукт. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

             Съхранявайте на хладно и сухо място. 

             Производител: BIOVEA, USA