НЕЙЛНЕР РИПЕЪР Писалка 4 ml Nailner Pen

НЕЙЛНЕР РИПЕЪР Писалка 4 ml Nailner Pen
Производител: Emona Med d.o.o., Словения
Стара цена: 39,90 лв.
38,00 лв.

          Доказана ефикасност срещу гъбички на ноктите

          Гъбички на ноктите е  често  срещан  и дразнещ проблем, който може да причини дискомфорт и срам.
 
          Сега има лесно инивативно  решение: Nailner Pen .
 
          Неговата уникална, патентована система носител, позволява на съставките да постигнат  висока  концентрация  в  тъканта на  нокътя и борба с гъбичките в същността си зависи  от  променящата се среда на ноктите е в ущърб на гъбата. Подобренията са видими само в рамките на няколко седмици! Съставките са  помагат  за  лечението   на гъбички на ноктите, като защитават новопорасналия   нокът от заразяване. Nailner Repair е клинично тестван.Удобният маркер позволява лесно и бързо поставяне. Всеки маркер съдържа приблизително 400 единични приложения.

          Състав;Ingredients: Ethyl Lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid.

           Начин  на  приложение;Нанесете разтворите два пъти на ден, например сутрин и вечер, за период от най-малко 3-4 седмици. След 3-4 седмици приложението може да се намали до веднъж на ден по време на целия период на повторен   растеж на нокътя (6-8 месеца за ноктите на ръцете, 8-12 месеца за ноктите на краката).Разтворът трябва да покрива цялата повърхност на засегнатите нокти,  включително долната страна на най-предната ръб. Разтворът се оставя да проникне в ноктите най-малко 1-2 минути преди обуване  на чорапи или  обувки.

          Внимание: Само за външна употреба. Дръжте далеч от деца. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Не използвайте, ако сте чувствителни към някоя от съставките. В случай на алергична реакция или дразнене прекратете употребата.

           Да се съхранява при стайна температура.

           Производител; Emona Med d.o.o., Словения

Няма наличност