НЕЙЛНЕР РИПЕЪР СПРЕЙ 35 ml Nailner Spray

НЕЙЛНЕР РИПЕЪР СПРЕЙ 35 ml Nailner Spray
Производител: Emona Med d.o.o., Словения
Стара цена: 24,46 лв.
23,30 лв.

         Доказана ефикасност срещу гъбички на ноктите

         Гъбички на ноктите е често  срещан и дразнещ проблем, който може да причини дискомфорт и срам.
 
         Сега има лесно и  иновативно решение: New! Nailner Spray.
 
          Неговата уникална, патентована система носител, позволява на съставките да се наситят  в  тъканта  на нокътя и борба с гъбичките в същността си зависи от  променящата се среда на ноктите, което  е в ущърб на гъбата. Подобренията са видими само в рамките на няколко седмици!
 
          Nailner Spray е иновативен и нова на пазара продукт. Съставките са показали,че  помогат   на   лечението  на гъбички на ноктите, като защитават  новопорасналия  нокът от заразяване. Nailner е клинично тестван.
 Удобният спрей позволява лесно и бързо поставяне. Всяко впръскване съдържа приблизително 100 единични приложения. Всяка  апликация  се отнася към един палец на крака или 3 малки пръста на крака.

           Начин  на  приложение;  Nailner с  спрей се  прилага  два пъти на ден, например сутрин и вечер, за период от най-малко 4 седмици. След 4 седмици приложението може да се намали до веднъж на ден, докато заразената част на нокътя е израснала навън.Нанасяйте спрея от разстояние 10-15 см като се уверите,че  разтворът обхваща цялата засегната повърхност   на  нокътя. Поставете краката или ръцете си върху кърпа преди да се приложи за да се предотврати оцветяване на повърхности.Разтворът се оставя да проникне в нокътя за поне 1-2 минути и изсъхне напълно, преди  обуване  на  чорапи или обувки.

            Състав: етиллактат, вода, глицерин, млечна киселина, лимонена киселина.

             Внимание: Само за външна употреба. Дръжте далеч от деца. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Прекратете употребата в случай на алергична реакция или дразнене. Да се съхранява при стайна температура. Запалим. Избягвайте вдишване.

             Производител;Emona Med d.o.o., Словения 

 

              Продукта  не  е  наличен