ОСТЕОДЖОЙНТ ефф. табл. x 15 OSTEOJOINT

ОСТЕОДЖОЙНТ ефф. табл. x 15 OSTEOJOINT
Производител: ISО PLUS ООД, Гърция
Стара цена: 10,08 лв.
9,60 лв.
 

OSTEOJOINT ефервесцентни таблетки с приятен вкус на тропически плодове

Aктивни  съставки; Всяка ефервесцентна таблетка съдържа:
Глюкозамин (сулфат) 500 mg, хондроитин (сулфат) 400 mg, витамин С (като L-аскорбинова киселина) 100 mg, екстракт от куркума (CurcumaLonga) 55mg, цинк (като цитрат) 5 mg, манган (сулфат) 0,5 mg, мед (като сулфат) 0,5 mg.

  • укрепва и защитава здравето на костите и ставите
  • спомага за укрепването и целостта на съединителната тъкан и облекчава болката
  • възвръща свободата на движение
  • разтваря се лесно и има приятен вкус на тропически плодове

Продуктът OSTEOJOINT представлява специално разработена формула с комбинация от елементи, които укрепват здравето на костите и ставите. Съдържа силно ефективна комбинация от вещества, които подпомагат защитата и възстановяването на хрущялите, ставите, сухожилията и връзките, като същевременно има лек противовъзпалителен ефект. Освен това, спомага за укрепването и целостта на съединителната тъкан, като облекчава болката и възвръща свободата на движение. По-конкретно, една от основните съставки на ставната хрущялна тъкан е глюкозаминът, който предпазва от вибрациите, които натоварват ставите, като същевременно подпомага възстановяването на хрущялната тъкан. Хондроитинът допринася за еластичността и целостта на съединителната тъкан, придавайки гъвкавост на ставите. Куркумата действа облекчаващо и има лек противовъзпалителен ефект, а витамин С увеличава бионаличността на продукта. Продуктът е идеален в случай на износване, изменение или предотвратяване на стареенето, интензивни упражнения, спорт, хронични възпаления.

Начин  на приложение; Приема се като хранителна добавка за възрастни, по 1 ефервесцентна таблетка дневно, разтворена в 200 ml вода, за предпочитане по време на хранене.

Производител; ISО PLUS ООД, Гърция