ХИАЛУРОН КРЕМ ЗА ОБЕМ НА УСТНИТЕ 30 ml Lip Enhancer Hyaluronic Acid

ХИАЛУРОН КРЕМ ЗА ОБЕМ НА УСТНИТЕ 30 ml Lip Enhancer Hyaluronic Acid
11,60 лв.

СОЧНИ, ХИДРАТИРАНИ И ОБЕМНИ УСТНИ

Тъй като устните имат специфичен тъканен строеж и за разлика от останалите части на кожата нямат мастни и потни жлези, както и защитен кератинизиращ  слой-т.нар stratum corneum е изключително тънък,  то много бързо губят влагата и обема си, но пък затова и абсорбцията на полезни хранителни вещества се осъществява по-лесно.

Възрастта, УВ лъчите, пушенето и други неблагоприятни фактори на околната среда, намаляват колагеновата синтеза в тялото и така с възрастта устните започват да изтъняват. Пиковият обем на устните тъкани се достига на 14-16 годишна възраст и след това започва процес на редуциране на мастната тъкан и колагеновия синтез. Затова и сочните устни се възприемат като признак на младост и променят симетрията и структурата на лицето.

КРЕМЪТ ХИАЛУРОН ЗА ОБЕМ НА УСТНИТЕ е с нежна, богата на хранителни вещества консистенция, която с ежедневната си употреба:

  • Увеличава обема на устните
  • Прави устните по-плътни и придава младежки вид
  • Подобрява хидратацията  на тъканите

Кремът ХИАЛУРОН за ОБЕМ на УСТНИТЕ е и много подходящ за поддържане на обема след процедури с инжектиране на хиалуронова киселина за оформяне на устни. Освен това подпомага за намаляване на " пушаческите" или т.нар. радиални бръчици около устата.  Тъй като устните са богато кръвоснабдени, локалното прилагане на хиалуронова киселина води до свързване и задържане на водата в клетките и увеличаване на обема.

           Състав; CACAO BUTTER, CETACEUM, SHEA BUTTER, AVOCADO OIL, ALLANTOIN, ELLASTIN, HYALURONIC ACID, VANILLA ESSENTIAL OIL, CALLENDULA OFFICINALIS EXTRACT, BEESWAX

           Начин  на  приложение; Нанесете нежно 2 -3 пъти дневно и масажирайте.

 

Потребители купили този продукт, също купиха

МЕДИКЕТ ПЛЮС ШАМПОАН тежък пърхот 200 ml Mediket Plus Shampoo for serious dandruff

МЕДИКЕТ ПЛЮС ШАМПОАН тежък пърхот 200 ml Mediket Plus Shampoo for serious dandruff
36,00 лв.