Categories

2 ДНЕВЕН ДЕТОКС ПЛАН 100 ml 2 Day Detox Plan

2 ДНЕВЕН ДЕТОКС ПЛАН 100 ml 2 Day Detox Plan
Manufacturer: HealthAid Limited
25,41 лв.
24,20 лв.

            13 Активни Билки, включващи шведска горчивка, тамаринд пулп и сок от сушени сливи

             Дезинтоксикация и Отделителна системата е нормален процес на тялото за елиминиране или неутрализиране на токсините в дебелото черво, черния дроб, бъбреците, лимфата и кожата.

              Двудневният план за Дезинтоксикация и Отделителна система предлага почистващ и отделящ механизъм за тялото и е особено подходящ след злоупотреба с алкохол и нездравословни храни или преди започване на диети. Съдържа научно подбрани билкови екстракти и мощни антиоксиданти, които имат специфично действие върху тялото и му помагат да елиминира токсичните отпадъци като ви поддържат здрави и дезинтоксикирани.

               Състав; Всеки 20 мл съдържат: Вода, тамаринд пулп-2 г, Екстракт от бял трън-2.98г, корен от детелина- 2 г, зърна от копър- 1г, корен от женско биле – 1 г, махония аквифолиум-1.49г, листа от бреза- 1.49г, репей- 2 г, листа от артишок- 2 г, корен от къдрав лапад- 0.47 г, концентриран сок от сушени сливи- 0.24 г, шведска горчивка- 0.4 г (запазена в ентанолов разтвор)

               Дозиране; Сипете две големи супени лъжици (прибл. 20 мл) в чаша и разтворете с 30-40 мл вода или плодов сок, разбъркайте и изпийте. За да имате добри резултати, използвайте за период от два дни:
•    три пъти дневно през първия ден
•    два пъти дневно през втория ден
Пийте повече вода.
Избягвайте излишната захар, алкохол и мазни храни по време на приема. Продуктът е подходящ за възрастни и подрастващи над 12 години.

               ПОДХОДЯЩ за Вегетарианци и Вегани.  Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и миризми. Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.Да се съхранява на недостъпно за деца място. Съхранение: На хладно и сухо място.

                Производител; HealthAid Limited

               Продуктът  не  е  наличен