Categories

A DERMA EXOMEGA ПРОМО КОМПЛЕКТ ЗА СУХА И АТОПИЧНА КОЖА Крем + Гел

A DERMA EXOMEGA ПРОМО КОМПЛЕКТ ЗА СУХА И АТОПИЧНА КОЖА Крем + Гел
40,00 лв.

1 опаковка   A-Derma Exomega Емолиентен крем за суха и атопична кожа за лице и тяло 400 мл.

 1 опаковка  A-Derma Exomega Пенещ се гел за атопична кожа за лице и тяло 200 мл.