Categories

ACM ТРИГОПАКС КРЕМ 30 ml TRIGOPAX Soothing and Protective Skincare

ACM ТРИГОПАКС КРЕМ 30 ml TRIGOPAX Soothing and Protective Skincare
20,70 лв.

              Физическата активност води до триене и мацерация, които могат да се превърнат  във  възпаление и  дестабилизиране на местната флора. Всичко това може да доведе до микробна инфекция и / или пролиферация на  дрожди (свързан с промяната на рН).
               Анатомични промени, причинени от затлъстяване, кахексия, костни деформации  водят  до увеличаване на дълбочината на големи гънки с увеличаване на механичното  триене на повърхността и застой на  секреция и интензивно изпотяване. Това е  причина  лесно да се развият инфекции от различен произход. За да се избегне дразнене поради кожни гънки, се изисква добра хигиена.

               Trigopax крем  е успокояващо и защитно средство  за грижа за кожата, което спомага  за  ограничаване на мацерацията, намалява триенето, лекува кожата и контролира бактериалната  и гъбична флора.

Кремът е безводен (не съдържа вода), състои  се от 50% мазнини (растителни фитостероли, слънчогледово масло и вазелин) и 50% прахообразни  съставки (цинков оксид, функционален прах Amihope, тапиока). Активните съставки предпазват кожата и намаляват  последствията от триене и мацерация, спомагат  за  предотвратяване на зачервяване и дразнене на кожните  гънки, помагат на кожата да се излекува по-бързо, успокояват  и защитават кожата от гъбични и бактериални инфекции.  Нишестето  тапиока  се използва вместо талк.

            Защитна и успокояваща бариера.
            Специфичнo дозирана форма (безводен крем) за мека и прахообразна текстура
            Предотвратява раздразненията на кожата       

            Хипоалергенен и дерматологично тестван, без оцветители, консерванти и парфюми.

             Начин  на употреба: Нанасяйте веднъж или два пъти на ден, на  чиста, суха кожа. Само за външна употреба.

            Състав;  Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tapioca Starch, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Zinc Oxide, Phytosteryl Sunflowerseedate, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Lauroyl Lysine, Hydrogenated Palm Glycerides, CiclopiroxOlamine, Tocopherol.

               Производител; Laboratoire dermatologique ACM,France