Categories

ACM ВИТИКС ГЕЛ 50 ml VITIX GEL

ACM ВИТИКС ГЕЛ 50 ml VITIX GEL
56,00 лв.

                             ViTiX  гел помага за регулиране на пигментацията  на кожата.
Този продукт за ежедневна  употреба за лице и тяло действа като регулатор за кожи с депигментирани области (витилиго).

                            ViTiX има способността да  възстанови физиологично равновесие на свободните радикали в епидермалните клетките  на кожата ( меланоцити  и кератиноцити). ViTiX съдържа патентована  активна съставка  от  билков  произход  EXTRAMEL,  богата на антиоксиданти. Микрогранулите   във формулата на ViTiX съдържат и защита на особено чувствителната   активна съставка. Активната съставка се освобождава след прилагане, при контакт с кожата. В резултат на проучвания, размерът на микрогранули, съдържащи активната съставка е значително намалена, което не зависи от контакта с  повърхността, и следователно е по-лесно за  прилагане.

                          ViTiX е леко гранулиран непрозрачен немазен гел.  Формулата ViTiX® има отлична поносимост от кожата. Той не е мазен, лесно се нанася и бързо се абсорбира.

                              Начин  на употреба; ViTiX се прилага два пъти на ден по депигментираните  области , както  и  на  контура на  лезиите.ViTiX® се  прилага върху идеално почистена кожа. Масажирайте внимателно, докато се абсорбира.Използвайте сутрин и вечер върху засегнатите райони.  След проникване, може да се прилага редовно крем за грижа за кожата или грим. VITIX® гел може да се използва в комбинация с фототерапия.

                              Резултатите в комбинация с фототерапия или  хелиотерапия могат  да бъдат  видими между втория и четвъртия месеца на използване ViTiX®.Изследвания върху ViTiX® показват, че редовното прилагане (два пъти дневно в комбинация с фототерапия или хелиотерапия) може да предотврати  прогресията  на депигментация и  нейното   развитие и ще позволи  в  значителен брой случаи задоволителна  репигментация. 

                               След консултации и медицинска помощ, можете да  се  излагате на слънце умерено  или според лекарско предписание.ViTiX® може да се използва при деца от 6 години.

                                Състав;  Aqua (Water), Propylene Glycol, Hydroxypropyltrimonium Maltodextrin Crosspolymer, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Sodium Hydroxide, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

                               Производител; Laboratoire dermatologique ACM,France