Categories

Acorelle Био ленти за студена кола маска за бикини зона и подмишници 20 бр. и олио за след кола маска 4.8 ml Cold wax hair removal strips - Underarms & Bikini line

Acorelle Био ленти за студена кола маска за бикини зона и подмишници 20 бр. и олио за след кола маска 4.8 ml Cold wax hair removal strips - Underarms & Bikini line
26,00 лв.

              Студеният восък на основата на био смола е идеалния продукт за нежната кожа, по-чувствителна към горещите продукти при стандартните процедури.Гарантирани професионални резултати - ефективно отстранява и най-късите косъмчета, кожата е мека, спокойна и гладка до 4 седмици.Обогатени са с натурално масло от Алое вера и Пчелен восък, за да хидратират, подхранват и успокояват кожата и да регулират растежа на нежеланото окосмяване.Продуктът с олиото от Сладък бадем, който придружава лентите, е предназначен за след епилиращата процедура. Действа успокояващо и премахва всички остатъци от восъка.

              Akтивни  съставки;: борова смола и органичен пчелен восък  за  оптимално сцепление върху кожата .
- био  алое  вера  с успокояващи свойства
- Органично  слънчогледово олио, което образува хидролипиден филм върху  кожата 

               Начин  на употреба; Затоплете лентите между ръцете си. Отделете внимателно двете ленти, така че да остане равномерен слой восък върху всяка. Поставете лентата върху желаната зона и я притиснете в посока на растежа на косъма. Дръпнете с бързо и рязко движение в посока, противоположна на растежа на косъма. След процедурата, нанесете успокояващото олио. В деня на процедурата не използвайте лосион за тяло. В противен случай, ще възпрепятствате доброто покритие на восъка. В период от 24 до 48 часа преди кола маска, ползвайте ексфолиант за тяло, за да премахнете мъртвите клетки, да улесните епилацията и да предотвратите появата на подкожни косъмчета. Непосредствено след процедурата, избягвайте прилагането на прекалено агресивни продукти, особено тези, които съдържат алкохол (като например конвенционални лосиони и душ-гелове, някои дезодоранти). Избягвайте излагането на слънчева и UVA светлина най-малко 48 часа.Хидратирайте кожата всекидневно.Ползвайте редовно ексфолианти, които премахват мъртвите клетки на кожата и възпрепятстват врастването на косъмчета в кожата.Не използвайте самобръсначки или химически депилатоари между приложенията на кола маската, тъй като те въздействат на космената луковица и тя нараства.

               Състав  на  кола маската; PROPANEDIOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*.

 *съставки от био земеделие100% от всички съставки са с натурален произход10.2% от всички съставки са от био земеделие

               Състав на олиото;ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, PARFUM, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL.

*съставки от биологично земеделие
** 100% натурален произход

100% от всички съставки са с натурален произход
10% от всички съставки са от био земеделие.

Без парабени, алергени, съставки от животински произход, изкуствени оцветители, изкуствени аромати и консерванти. Не е тествана върху животни.

Сертификати;       

 

Производител; Laboratoire Odysud, Франция