Categories

Acorelle Bио кола маска за лице и тяло без ленти, "Роял" с бяла Лилия и Пчелен восък, 100 ml Cire Royale™ Beeswax & white lily extract - 100% natural - Underarms, bikini line and Face

Acorelle Bио кола маска за лице и тяло без ленти, "Роял" с бяла Лилия и Пчелен восък, 100 ml Cire Royale™ Beeswax & white lily extract 100% natural Underarms, bikini line and Face
18,30 лв.

100% от всички съставки са с натурален произход
19% от всички съставки са от био земеделие

Akтивни  съставки; Изключителна формула с борова смола и органичен  пчелен восък,  ефективна върху къси косми.   Сертифицирана  от  Ecocert и Organic.  Съдържа екстракт  от  бяла  лилия с успокояващи и защитни свойства.

Гарантирани професионални резултати - ефективно отстранява и най-късите косъмчета, кожата е мека, спокойна и гладка до 4 седмици.

Текстурата, на базата на натурален Пчелен восък и Борова смола, придава еластичност и ефективност на кола маската. Екстрактът от бяла Лилия успокоява и защитава кожата. Съдържанието на Рициново олио в комбинация с Пчелен восък, придава на кожата мекота и я хидратира в дълбочина. 

Кола маската “Роял” е носител на най-престижната награда за козметика 2011-2012 год., присъждана след провеждане на тестове "на сляпо" (без имена на марки) от активни потребители.

Начин  на  употреба; Изключително лесна за нанасяне и удобна за употреба. Загрейте кола маската за 1-2 минути в микровълновата печка, в зависимост от мощността на уреда. Разнесете много малка част от кола маската скрая на шпатулата в посока на растежа на космите, като се стараете да постигнете изключително тънък слой и държите шпатулата перпендикулярно на кожата. Слоят кола маска трябва да остане като блясък, не като пласт восък. Опънете кожата с едната ръка, а с другата дръпнете с рязко и бързо движение лентата восък в посока противоположна на растежа на космите.

За да избегнете появата на подкожни косъмчета, не забравяйте да ексфолирате кожата  от 24 до 48 часа преди епилацията, но не и в същият ден, тъй като кожата се нуждае от почивка след третиране с ексфолианти. Винаги проверявайте температурата на кола маската преди употреба.Независимо как затопляте продукта изчакайте 20 секунди, за да се хомогенизира преди да боравите с нея. Не прегрявайте кола маската, за да не намалите ефективността и да предизвикате сериозни изгаряния. В  деня на процедурата не използвайте лосион за тяло. В противен случай, ще възпрепятствате доброто покритие на восъка. В период от 24 до 48 часа преди кола маска, ползвайте ексфолиант за тяло, за да премахнете мъртвите клетки, да улесните епилацията и да предотвратите появата на подкожни косъмчета. Непосредствено след процедурата, избягвайте прилагането на прекалено агресивни продукти, особено тези, които съдържат алкохол (като например конвенционални лосиони и душ-гелове, някои дезодоранти). Избягвайте излагането на слънчева и UVA светлина най-малко 48 часа. Хидратирайте кожата всекидневно.Ползвайте редовно ексфолианти, които премахват мъртвите клетки на кожата и възпрепятстват врастването на косъмчета в кожата.Не използвайте самобръсначки или химически депилатоари между приложенията на кола маската, тъй като те въздействат на космената луковица и тя нараства.

Състав; GLYCERYL ROSINATE (dérivé de la résine de pin), CERA ALBA (cire d’abeille), RICINUS COMMUNIS SEED OIL (huile de ricin), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (huile de tournesol), LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACT* (extrait de lys blanc)

*съставки от био земеделие

100% от всички съставки са с натурален произход
19% от всички съставки са от био земеделие

Сертификати:   

      
 
Производител; Laboratoire Odysud, Франция