Categories

Acorelle Био кола маска за лице "Ориентал" с Иланг- иланг и Тръстикова захар, 15 ml ORGANIC ORIENTAL WAX Ylang flower & cane sugar - Petites Zones : Eyebrowns, Upper lip, Retouch

Acorelle Био кола маска за лице "Ориентал" с Иланг- иланг и Тръстикова захар, 15 ml ORGANIC ORIENTAL WAX Ylang flower & cane sugar - Petites Zones : Eyebrowns, Upper lip, Retouch
22,20 лв.

100% от всички съставки са с натурален произход
91% от всички съставки са от био земеделие

Активни съставки:
- етерично масло от Иланг-иланг - успокоява и отпуска кожата;
- био сертифицирана Тръстикова захар от Парагвай, добита чрез справедлива търговия - осигурява ефективната лепкава консистенция и е натурален консервант;
- екстракт от Лайка - успокоява и облекчава раздразненията;
- Глицерин - овлажнява, успокоява и омекотява горните слоеве на кожата.

Високо технологичната й формула е с безупречни резултати, като елиминира и най-късите косъмчета и техните луковици и осигурява дълготраен ефект на гладка кожа.

Благодарение на прецизния апликатор, тази кола маска, ефективно и напълно премахва нежеланото окосмяване в деликатните зони на лицето и тялото. Може да се прилага върху веждите, горната устна, брадичката, бузите, пръстите на дланите и стъпалата, корема.
Дървената шпатула е основен аксесоар за прецизно нанасяне.

Био кола маската „Ориентал“ има изключителна кремообразна текстура, която се нанася лесно, а всички излишни остатъци се почистват само с вода.

Действа при ниска температура и не е необходима специална апаратура за подгряване. Достатъчно е само да я затоплите в гореща вода или микровълнова печка.

 Acorelle гарантира: 

- продуктът е достатъчен за приблизително 30 употреби (зависи от броя на зоните, които се третират и площта им);
- изключително ефективно отстранява късите косъмчета и мъх по лицето;
- дълготрайни резултати.

Начин  на употреба; 

 затоплете кола маската на водна баня или в микровълнова печка.

Нанесете с дървената шпатула или с апликатора тънък слой върху суха кожа по посока на растежа на косъма, след което поставете и притиснете една от лентите (натискът отново трябва да бъде в посоката на растежа на косъма). Дръпнете лентата с бързо и рязко движение в посока, противоположна на растежа на косъма. 
Лентичките са за многократна употреба, като се измиват лесно само с хладка вода.Тубичката се  поставя в съд с вряща вода за 2-3 минути (водна баня). Винаги проверявайте температурата на кола маската преди употреба.Независимо как затопляте продукта изчакайте 20 секунди, за да се хомогенизира преди да боравите с нея. Не прегрявайте кола маската, за да не намалите ефективността и да предизвикате сериозни изгаряния.

В деня на процедурата не използвайте лосион за тяло. В противен случай, ще възпрепятствате доброто покритие на восъка. В период от 24 до 48 часа преди кола маска, ползвайте ексфолиант за тяло, за да премахнете мъртвите клетки, да улесните епилацията и да предотвратите появата на подкожни косъмчета.Непосредствено след процедурата, избягвайте прилагането на прекалено агресивни продукти, особено тези, които съдържат алкохол (като например конвенционални лосиони и душ-гелове, някои дезодоранти). Избягвайте излагането на слънчева и UVA светлина най-малко 48 часа. Хидратирайте кожата всекидневно.Ползвайте редовно ексфолианти, които премахват мъртвите клетки на кожата и възпрепятстват врастването на косъмчета в кожата.Не използвайте самобръсначки или химически депилатоари между приложенията на кола маската, тъй като те въздействат на космената луковица и тя нараства.

Състав; SUCROSE*, AQUA, CITRUS MEDICA LIMONUM JUICE*, CANAGA ODORATA OIL*, PARFUM

*съставки от био земеделие
**съставки от справедлива търговия
***100% натурален произход

Сертификати; 

Сертификати:   

      
Производител; Laboratoire Odysud, Франция