Categories

АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС МОРСКА ВОДА 150 ml ATHOMER MOISTURIZING & CARE SEAWATER NASAL SPRAY

АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС МОРСКА ВОДА 150 ml ATHOMER MOISTURIZING & CARE SEAWATER NASAL SPRAY
8,90 лв.

                     Стерилен изотоничен разтвор на морска вода за почистване, овлажняване и обеззаразяване на носните кухини. Премахва натрупаната слуз, овлажнява носните кухини и улеснява дишането. Може да се използва и за превантивно лечение на назална конгестия, причинена от фактори на околната среда, като замърсители, прах и сух въздух от топлина или климатизация.
Athomer Moisturizing & Care назален спрей е морска вода от Егейско море. Водата се черпи от морския район на Атон на 5 мили разстояние от брега и на 10 метра дълбочина. Не съдържа консерванти, оцветители, химически добавки или газове. Произвежда се по иновативни технологии и сертифицирани производствени процеси. Не причинява сухота, пристрастяване или промени на носната лигавица.

                     Инструкции за употреба; Поставете носната дюза в горната част на бутилката и натиснете леко, за да стабилизира пръскачката. Всяко пръскане на носната дюза се измерва с дозата. Препоръчват се поне 4 пръскания във всяка ноздра до 4 пъти на ден. Превантивна употреба: 1 до 2 пръскания във всяка ноздра на ден. Разклатете добре преди всяка употреба. 

                      Състав; Стерилен изотоничен разтвор на морска вода, богат на морски минерали и микроелементи, като магнезий, калций, калий, натрий и др.

Производител; Pharmacosmetic-Diafarm,  Greece