Categories

АТОПИКЛЕР КРЕМ 40 ml ATOPICLAIR CREAM NONSTEROIDAL CREAM FOR ECZEMA AND PSORIASIS

АТОПИКЛЕР КРЕМ 40 ml ATOPICLAIR CREAM NONSTEROIDAL CREAM FOR ECZEMA AND PSORIASIS
16,60 лв.

             Atopiclair cream успокоява, възстановява и предпазва кожата. Atopiclair е нов, нестероиден крем, предназначен да облекчи симптомите и признаците на екзема (атопичен дерматит), алергичен дерматит (контактен дерматит) и псориазис. Подпомага  лечението  на сухи и сърбящи състояния на кожата като екзема и дерматит.

             Atopiclair ™ е уникален, нестероиден ремисионен метод за лечение на атопичен дерматит (екзема). Той помага на пациентите да се освободят от порочния цикъл на сърбеж и дразнене без нужда от стероиди и подхранва кожата с мощни  съставки с хидратиращи, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.    

              Ключовите съставки в Atopiclair:

Глициризинова  киселина, която е получена от корен на женско биле и е с доказано противовъзпалителни и противосърбежни свойства.

Хиалуронова киселина с мощни овлажняващи свойства; увеличава 1000 пъти теглото си във вода за успокояваща, влажна среда, която насърчава изцелението.
Ключови липиди, включително масло от ший, с триглицериди и полиненаситени мастни киселини, които проникват в роговия слой, за да възстановят бариерната функция. 

Антиоксиданти като Vitis vinifera, Telmesteine ​​и витамин C и E - предпазват кожата от бъдещи изригвания.

              Предимства;
- Нестероиден  препарат
- Без парабени

            Хората с екзема имат отслабена бариера на кожата, което прави кожата им лесно раздразнена, сърбяща и склонна  към зачервяване  и обрив.

            Atopiclair ™ е уникално, клинично доказано, нестероидно лечение, което може да се използва по време на фазите на  ремисия и обостряне на атопичен дерматит (екзема). Той е без стероиди, без аромат и без парабени, безопасен дори за бебета  и облекчава сърбежа, паренето и болката, свързани със състоянието на кожата. Предотвратява загубата на влага на кожата до 72 часа и осигурява по-дълготрайна хидратация чрез възстановяване на естествените масла на кожата, успокоява  дискомфорта и предпазва от бъдещи възпламенявания. Нестероидният крем Atopiclair помага за облекчаване на суха, восъчна кожа чрез  хидратиране на кожата, което е от полза за лечебния процес.

             Клиничните проучвания при възрастни и деца показват, че Atopiclair облекчава сърбежа и зачервяването, свързани с екземата. Тези проучвания също така показват, че пациентите, използващи Atopiclair, са  се нуждаели в значително по-малка степен  от лечение със стероиди, отколкото пациентите, използващи смекчаващ основен крем.

              Подобно на повечето кремове за екзема може да изпитате усещане за парене след нанасяне на крема върху чувствителна и  възпалена кожа. Това е продукт, който привлича кръвта към повърхността, за да започне процеса на оздравяване и нервни окончания са чувствителни.
              Начин на употреба:  

• Нанесете Atopiclair върху области, засегнати от обрив и области, които сърбят или показват други симптоми

• Нанесете 2 до 3 пъти на ден (или при необходимост)
• Няма ограничение за това колко дълго може да се използва Atopiclair
• Atopiclair може да се използва с други лекарства за локално приложение

                ATOPICLAIR® може да се използва самостоятелно по време на фази на ремисия или в комбинация с  кортикостероиди по време на възпалителни епизоди. 

                За оптимални резултати използвайте Atopiclair ™ Cream  в периоди на  дразнене и възпаление. По време на периодите на ремисия или когато кожата е по-малко възпалена, Atopiclair ™ Lotion може да се използва за поддържаща терапия, за да се предотвратят  повтарящи се  атаки . Лосионът Atopiclair ™ е идеален за общо приложение върху бебета. 

               Atopiclair ™ не съдържа следните алергенни вещества, които потенциално могат да предизвикат нежелани кожни реакции: производни от животински произход (ланолин, пчелен восък и животинска мазнина), млечни производни, аромати и парабени.

     Atopiclair ™ съдържа масло от ший, което спомага за овлажняване и възстановяване на кожата. Като предпазна мярка,  пациентите с известна алергия към тази и / или известна история на свръхчувствителност към някоя от съставките трябва да се консултират с лекаря си преди да използват този продукт.

Производител; Sinclair Pharmaceuticals Ltd.