Декоративна козметика, устни

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5 ml Glossy Lips Delicious Peach 09

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5ml Glossy Lips Delicious Peach 09
14,50 лв. 13,20 лв.

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5ml Glossy Lips Berry Passion 06

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5ml Glossy Lips Berry Passion 06
14,40 лв. 13,20 лв.

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5ml Glossy Lips Hazel Nude 12

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5ml Glossy Lips Hazel Nude 12
14,40 лв. 13,20 лв.

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5ml Glossy Lips Magic Red 03

LAVERA БИО ГЛАНЦ ЗА УСТНИ 6.5ml Glossy Lips Magic Red 03
14,40 лв. 13,20 лв.

LAVERA БИО МОЛИВ ЗА УСТНИ 1.4 g Soft Lip Liner Red 03

LAVERA БИО МОЛИВ ЗА УСТНИ 1.4 g Soft Lip Liner Red 03
12,20 лв. 11,00 лв.

LAVERA БИО МОЛИВ ЗА УСТНИ 1.4 g Soft Lip liner Rose 01

LAVERA БИО МОЛИВ ЗА УСТНИ 1.4 g Soft Lip liner Rose 01
12,40 лв. 11,00 лв.