Categories

Диамантено микродермабразио Silk’n ReVit Essential

Диамантено микродермабразио Silk’n ReVit Essential
163,00 лв.

                  Silk’n ReVit Essential   е устройство, предназначено за домашна употреба за терапия с двойно действие. Съчетава ексфолация с накрайник за дермабразио и вакуумна стимулация.

                  Подходящ за всички типове кожа   

Изключително мощна система за пилинг
Работи с ексфолиация с микродермабразио и стимулация с вакуум
Премахва мъртвите клетки на кожата и стимулира  кръвообращението
Подобрява текстурата и еластичността на кожата
Облечaва белези от акне, зачервяване на петна, неравности по  кожата
Омекотява фините линии
За жизнена, по-млада кожа

                 Микродермабразиото е решение за общи несъвършенства на кожата, като плитки белези от акне, големи пори, фини линии и неравна текстура на кожата. Състоянието на кожата  също може да бъде повлияно от излагане на прекалено много слънчева светлина и тютюнопушене, което често я прави нездрава и уморена и без усещане за допир. Време е за магическо подмладяване на кожата.

                  Методи на работа, които ReVit съчетава:

                  Ексфолация с накрайник за дермаамбразио; Silk'n ReVit Essential е нова и мощна система за микродермабразио, която подновява кожата ви. Техниката микродермабразио  е прилагана успешно в продължение на няколко години в институтите за грижа за кожата и благодарение на ReVit Essential вече е достъпна за домашна употреба. Тази система използва за лечение  диамант, за да ексфолира кожата. Технологията премахва мъртвите кожни клетки от горния слой на кожата (епидермиса) и стимулира  производството на нови кожни клетки. Тя по същество действа като пилинг, внимателно отлепвайки стария слой кожа. Мъртвите клетки на кожата се засмукват в устройството и се събират в подменяем филтър. Когато смените филтъра, ще видите количеството на мъртвите частици, които преди са били прикрепени към кожата ви.

Вакуумна стимулация;

Silk'n ReVit Essential също използва вакуумна стимулация. Това гарантира, че по-дълбоките слоеве на кожата се повдигат и масажират, като по този начин стимулират кръвообращението на кожата. Това води до обновен облик,  равновесието е възстановено, несъвършенствата са намалени, вашият тен е по-равен и кожата Ви е видимо по-гладка и по-млада от преди.

                 Резултати; 

-стимулира по-гладка кожа с младежки вид
-подобрява цвета,текстурата и еластичността на кожата
-намалява появата на старчески петна
-намалява появата на линии около очите
-кожата изглежда по-гладка

                  Начин  на  използване; Silk'n ReVit Essential  притежава  допълнителни заместващи се филтри. Ако използвате ReVit Essential за първи път натиснете бутона за включване / изключване за ниско ниво на работа. След това изберете областта си на лечение.

                  Челото, бузите и брадичката могат лесно да се третират с Silk'n ReVit Essential. След стартиране на устройството то се плъзга леко  към линията на косата.

                  Шия - Устройството се премества отгоре надолу.

                  Зона  на  очите и носа - Движете бавно и внимателно в района. Обработвайте областта около веждите, като правите кратки движения нагоре, внимателно избягвайте клепачите. Продължете надолу към областта  около  носа и скулите.

Гаранция 24 месеца

Производител; Home Skinovations Ltd, Israel