Categories

Естествен Витамин Е 100 mg 90 капс. Natural Factors Vitamin E 200 IU Natural Source

Естествен Витамин Е 100 mg 90 капс. Natural Factors Vitamin E 200 IU Natural Source
11,90 лв.

Отличен антиоксидант
Защитава клетъчните мембрани
Поддържа нервната и мускулната функция
Осигурява имунна подкрепа
Може да предпазва от сърдечно-съдови заболявания
Научно: помага за елиминиране на белези след нараняване на кожата или изгаряне

                       Akтивна съставка;Всяка мека гел съдържа:
Витамин Е (d-алфа токоферилацетат) 134 mg АТ (200 IU)

                       Natural Factors Vitamin E 200 IU  Natural Source предлага естествен източник на витамин Е, мощен антиоксидант, който предлага защита от свободни радикали и е от значение за поддържането на добро здраве. Витамин Е поддържа сърдечно-съдовата функция, като блокира образуването на съединения, които могат да увеличат риска от атеросклероза. 

                       Витамин Е е мастноразтворим витамин, който е известен най-вече със своите мощни антиоксидантни преимущества. Той помага за предпазването на клетъчните мембрани от увреждане, причинено от свободните радикали, и предотвратява окисляването на холестерола ("лошия") LDL, което има положителен ефект върху здравето на сърдечно-съдовата система.

                       Витамин Е е необходим за структурната и функционална поддръжка на сърдечни, скелетни и гладки мускули. Доказано е, че подобрява притока на кръв и подобрява симптомите при хора с лоша циркулация на краката. Не само предпазва от вътрешни оксидативни щети, но и предпазва от външни фактори, като вредните ефекти от замърсяването, цигарения дим и ултравиолетовата светлина. Витамин Е е важен и за имунната система, така че тялото може да се бори с нахлуването на бактерии и вируси.

                      Природни фактори Витамин Е е естествено произведен и е във формата на d-алфа токоферол ацетат, който е най-мощният и бионаличен в сравнение със синтетичния му двойник dl-alpha. Тази формула е мощен антиоксидант, който предпазва мастните киселини и протеините от окисляване, както и предпазва от увреждане на клетките и помага за бързото излекуване на тъканите.

                      Нелекарствени съставки; Софлегел (желатин, глицерин, пречистена вода), соево масло.
                    

                       Производител;Natural Factors Nutritional Products Ltd.,Canada

  

Customers who bought this item also bought