Categories

ЕТЕРИКА МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ 55 ml Macadamia nut oil

ЕТЕРИКА МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ 55 ml Macadamia nut oil
4,70 лв.

                            Богато на витамини А, Е, F. Омекотява, хидратира, регенерира кожата. Подхранва косата, като и придава блясък и здравина.

                           Омекотява, хидратира, регенерира кожата и регулира омазняването. Тонизира и подхранва стареещата кожа. Бързо се абсорбира. Използва се като добавка в козметични продукти за коса и кожа - маски за коса, лосиони, кремове, масажни масла и витамини A, E, F. Омекотява, хидратира, регенерира кожата. Подхранва и осигурява на косата блясък и сила.

                            Начин  на  употреба;  

Маска - Добавете 1 супена лъжица масло от макадамия към избрана от вас маска за коса. Втрийте добре в корените на косата с леки масажни движения, след което разнесете сместа. Покрийте косата с найлонова шапка и хавлиена кърпа, оставете да подейства за около 2 часа, след това измийте добре с шампоан. За по-добър ефект се препоръчва да се прави 1 път седмично тази маска.

Масаж: маслото от макадамия се използва за базисно, към него (50 мл.) могат да се добавят различни етерични масла (по 5 капки) в зависимост от желания масаж - релаксиращ, болкоуспокояващ, тонизиращ и т.н.

Маска за лице: Смесват се 10 мл масло от макадамия, 1 жълтък и 1 ч.л. сметана. Маската се нанася на лицето за 10 мин, след което се изплаква обилно с хладка вода.

Производител; Етерика ЕООД, България