Categories

ФАТАЧЕ капсули за поддържане на нормално телесно тегло 180 бр. Fattache

ФАТАЧЕ капсули за поддържане на нормално телесно тегло 180 бр. Fattache
36,30 лв.

                       Fattache® е продукт за намаляване на телесното тегло.

                        Akтивни съставки; Chitosan, Psyllium Seed (husks) Powder, Karaya Gum, Apple Pectin.

                        Fattache е хранителна добавка, която съдържа хитозан . Съставът се основава на патентованата смес от естествени влакна, които включват Psyllium, Chitosan и Karaya или Glucomannan. Тази смес насърчава бързото елиминиране на мазнините от човешкото тяло, преди да бъдат  резорбирани. 

                       Хитозан може да се намери в различни природни ресурси както и раци. Счита се, че ракообразният хитозан е сред най-висококачествените източници на хитозан. 

                        Fattache намалява количеството мазнини, абсорбирани в кръвния поток от приема на храна. Той не е предназначен да изгаря мазнините. Добавката цели да намали приема на мазнини всеки ден. Резултатите ще варират, като важен компонент е количеството консумирани  мазнини.

                        Fattache помага за елиминиране на мазнините, независимо от това, което се приема. Въпреки това,  Fattache трябва да бъде съчетано с упражнения и правилна диета. Максимален ефект се постига  с балансирано хранене и физически упражнения.

                        Дозиране и начин  на  приложение; Приемайте по 2 капсули 15 минути преди всяко хранене, за предпочитане с 250 ml  вода или по препоръка на лекар. Дозата зависи от това, което ядете. Вземете две до четири капсули, ако вашата храна е с високо съдържание на мазнини. Трябва да приемате една до две капсули, ако вашата храна е с ниско съдържание на мазнини. Няма нужда да приемате капсула, ако яденето ви не съдържа никакви мазнини. 

                        Препоръчва се  Fattache  да се приемате  за поне 12 седмици, за да се  реализират ползите.

                        Хранителната добавка  за отслабване Fattache може да се приема преди или по време на хранене. Той може химически да се свърже с  липидите  в стомаха, преди да се  абсорбират и усвоят  в кръвния поток. Това  помага да  се абсорбират  по-малко калории и по-малко мазнини, което  помага да отслабнете. 

                        Fattache няма нежелани странични ефекти. Въпреки това, тъй като една от съставките  съдържа  миди, тези, които имат тежка алергия към ракообразни не трябва да използват този продукт.

                        Все пак трябва да се консултирате с Вашия лекар, за да се уверите, че лекарството, което приемате, не е разтворимо в мазнини. Мастноразтворимите лекарства и витамините (К, А, Е и D и есенциалните мастни киселини) трябва да се приемат два часа преди или след приема на добавката, така че да  не се потиска ефекта на тези лекарства и витамини. В противен случай, тези лекарства и витамини могат да бъдат хванати в капан от добавката.

                        За  Fattache има множество клинични проучвания, както вътрешни така и международни.

                        Бременните или кърмещи майки не трябва да приемат Fattache . 

                        Състав; Chitosan, Psyllium Seed (husks) Powder, Karaya Gum, Apple Pectin, Gelatin, Magnesium Stearate.

                        Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване.

Производител; HERBAL WORLDWIDE HOLDINGS, LLC