Categories

ФЕМИТОНИНА 30 табл. FEMITONINA

ФЕМИТОНИНА 30 табл. FEMITONINA
23,20 лв.

                       Фемитонина  е хранителна добавка, отговаряща на нуждите на жените по време на менопаузата, които се борят всеки ден със симптоми. Благодарение на съставките, които съдържа, облекчава  симптомите на менопаузата, подкрепяйки поддържането на спокоен сън (екстракт от хмел) и облекчава симптомите на менопаузата през деня (екстракт от червена детелина).  Femitonina  е единственият продукт, който съдържа комбинация от изофлавони от соя,  червена детелина, и мелатонин. Съставките на продукта поддържат:

ПРЕЗ ДЕНЯ:Екстрактът от червена детелина, съдържащ се в хранителната добавка Femitonina; 
облекчаване на горещи вълни
намаляване на тревожността
намаляване на раздразнителността

През нощта: Meлатонин
съкращава на времето за заспиване
поддържа на спокоен сън
облекчава  нощните изпотявания

                         Уникална композиция - Комбинация от екстракт от червена детелина и мелатонин.

Екстракт от червена детелина (съдържа изофлавони) - Помага за поддържане на спокойствие по време на менопаузата, подпомага справянето със симптоми като горещи вълни, изпотяване, безпокойство и раздразнителност.

Мелатонинът - Помага за съкращаване на времето, необходимо за заспиване.

                       Дневна и нощна система - Продуктът е проектиран така, че неговите съставки поддържат тялото както през деня, така и през нощта. Мелатонинът помага да се съкрати времето, необходимо за заспиване, докато екстрактът от хмел ви помага да поддържате спокоен сън. През деня екстрактът от червена детелина поддържа тялото ви да се справи със симптоми на менопауза, като горещи вълни, изпотяване, безпокойство и раздразнителност. 

                      Удобна употреба; 1 таблетка  дневно. 

Производител; AFLOFARM Pharma Polska Sp. z o. o., Poland