Categories

ФОРМУЛА ЗА ОЧИ С ЛУТЕИН ЗЕАКСАНТИН И ОМЕГА 3 30 софтгел капс. Webber Naturals Blue Light & Dry Eyes Protection Formula

ФОРМУЛА ЗА ОЧИ С ЛУТЕИН ЗЕАКСАНТИН И ОМЕГА 3 30 софтгел капс. Webber Naturals Blue Light & Dry Eyes Protection Formula
26,50 лв.

                        Blue Light & Dry Eyes Protection Formula предлага естествен и удобен начин за поддържане на зрителното здраве и борбата със синята светлина през целия живот в т съвременната  цифрова епоха.        

                        Blue Light & Dry Eyes Protection Formula  от Webber Naturals включва клинично проучен Lutemax ™ 2020, осигуряващ повишени нива на лутеин, зеаксантин и мезо-зеаксантин и омега-3 мастни киселини EPA и DHA. Този продукт помага за защита от вредна синя светлина от електронни устройства, заедно с облекчаване на симптомите на синдрома на сухото око.

                         Активни съставки; Всяка софтгел капсула  съдържа:
Екстракт от цветове  от невен (Tagetes erecta) (Lutemax 2020TM) 100 mg
Лутеин (Tagetes erecta) (невен цвят) 20 mg
Зеаксантин (Tagetes erecta) (невен цвят) 2 mg
Мезо-Зеаксантин 2 mg
Рибено масло (хамсия, сардина и / или скумрия) 857.14 mg
Омега-3 мастни киселини 617.14 mg
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 360 mg
Докозахексаенова киселина (DHA) 240 mg

                        Lutemax 2020   е награждавана, клинично проучена каротеноидна формула, заедно с омега-3 мастни киселини; Формула за един ден, която осигурява 20 mg лутеин плюс 2 mg зеаксантин и 2 mg мезо-зеаксантин за поддържане на очите

Помага за защита на очите от вредната синя светлина на електронните устройства

Облекчава сухите очи и намалява напрежението на очите
Подобрява възстановяването на отблясъците, чувствителността към контраст и зрителната острота
Поддържа здравето на очите при състояния, свързани с увреждане на слънчевата светлина, като AMD и катаракта

                          Употреба; Клинично доказано подобрява оптичната плътност на макуларен пигмент и поддържа визуална ефективност (подобрено възстановяване на отблясъците, контрастната  чувствителност и зрителна острота), което помага за защита на очите чрез филтриране на вредната синя светлина, излъчвана от електронните устройства. Подпомага поддържането на здравето на очите при състояния (свързани с увреждане от слънчевата светлина), като катаракта и макулна дегенерация, свързана с възрастта. Помага за намаляване на риска от развитие на катаракта. Помага за подобряване на чувствителността към контраста, зрителната острота, възстановяването на отблясъците и намалява увреждането на клетките, причинено от свободните радикали. Подпомага поддържането на здравето на очите при млади хора, като намалява напрежението на очите и умората на очите, свързани с използването на електронни устройства. Помага за осигуряване на облекчение и подобряване на симптомите на синдрома на сухото око, включително подкрепа за правилното функциониране на сълзите (намалена скорост на изпаряване на сълзите и увеличаване на секрецията на сълза). Помага за подобряване на симптомите на сухото око, вторични от компютърната употреба.

                    Дозировка: По 1 софтгел капсула дневно, за препоръчване с храни,  богати на мазнини. 
                    Нелекарствени съставки; Слънчогледово масло, капсула с мек гел (желатин, глицерин, пречистена вода, анато, титанов диоксид), жълт пчелен восък, не-ГМО слънчогледов лецитин.

Производител; WN Pharmaceuticals Ltd, Canada