Categories

ХИТОЗАН 350mg 90 капс. Biovea CHITOSAN

ХИТОЗАН 350mg 90 капс. Biovea CHITOSAN
Manufacturer: BIOVEA United Kingdom
24,40 лв.

• Помага да  се поддържа  загубата на тегло
• Поддържа здравословен баланс на холестерола
• Помага за лечение на анемия
• Подпомага имунната система
• Помага за лечение на  инфекции на  зъбите и венците.
• Помага в  лечението на  тъканите  след пластична хирургия

       Активна  съставка; Съдържание  в 3  капсули;  Chitosan 1050mg
 
       Chitosan идва от хитин, полизахарид , който се намира в костите на раци,  скариди и омари. Хитозан  има невероятна способност да се свързва с мазнините и холестерола, те се заграждат, преди  да могат да се абсорбират  от тялото. Той е бил използван  повече от две десетилетия без странични ефекти. Хитозан  остава практически неактивен в човешкото тяло. Той  се обработва чрез премахване на черупки от черупкови организми, като скариди, омари и раци. Другите  наименования  на Хитозан включват: хитин, хитозан аскорбат, N-карбоксибутил хитозан, O-Sulfated N Acetylchitosan, N, O-Sulfated Chitosan, Sulfated O-Carboxymethylchitosan, and Sulfated N-Carboxymethylchitosan.
         Контрол на теглото:

         Мазниние  не се абсорбират  в тялото в присъствието на хитозан. Хитозан е 100% натурален и действа като супер влакно. По този начин, допълването  на диетата с хитозан, е част от създаването на процес  на прочистване, който  е изключително важен за загубата  на тегло. Хитозан може да неутрализира мазнини  колкото седем пъти теглото си. Той помага  на  тялото  по естествен начин да се отърве от нежеланите мазнини. Изследвания показват, че тествани субекти са  загубили 8% от телесното си тегло за четири седмици след  използване на хитозан.

         Хиперхолестеролемията   е важен рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания. При  орално прилагане, хитозан свързва липидите  в тънките черва и намалява тяхната абсорбция. Хитозанът е показан,че  намалява серумния холестерол в изследвания върху хора.
 
         Анемия: ниско съдържание на желязо в кръвта е известно като анемия. Много хора са с  подобрена бъбречна функция и по-малко тежка анемия след  лечение  с хитозан.
 
         Имунна система: здравео  на  тъканите се увеличава значително при използването на хитозан; от инфекции на зъбите и венците  до по-бързо  изцеление на тъканите след пластична хирургия. Човешката имунна система се състои от хуморален и клетъчен имунитет и по този защитава човешкото тяло. Клетките, които основно са свързани имунни отговори, са лимфоцити. Лимфоцитите се разделят на Т-клетки и В-клетки. В живото тяло, Т-клетки се  създават  в костния мозък и се разпадат и размножават в зоната около кожата на жлезите на гърдата и  стават Т-клетки . В-клетки по  почти същия начин достигат  до периферния  имунен орган. За активността  на тези лимфоцити, състоянието на околната среда в организма е много важно. Хитозан е доказано че  стимулира  силата на имунната система на човешкото тяло от 4 дo5 пъти повече и витализира антителата.  В резултат на действието  на Хитозан в човешкото тяло, се  активират  NK клетките (естествени убийци), които атакуват само раковите клетки. Ефекта е  10 пъти по-силен в сравнение с други противоракови лечения, и това   се  потвърждава.

            Начин на приложение; Вземете 3 капсули с 200 ml  вода преди богата на мазнини храна

            Други  съставки; Хидроксипропил метилцелулоза (капсула), магнезиев стеарат, малтодекстрин.Съдържа миди.

            Тъй  kaто  Хитозан предотвратява абсорбцията  на мазнини, не трябва да се приема заедно с мастноразтворими витамини (A, D, Е и К) и може да инхибира абсорбцията на някои лекарства.
 
            Ако сте бременна или кърмеща, консултирайте се с вашия лекар, лекар преди да използвате този продукт. 

           Алергии: Не трябва да приемате Chitosan ако имате алергия  към  всякакъв вид черупчести . Общи алергични реакции са: проблеми с дишането или стягане в гърлото или гърдите, болка в гърдите, кожна копривна треска, обрив, или сърбеж или подуване на кожата.

             ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. 

             Производител; BIOVEA United Kingdom