Categories

ДЖОЙНТЕЙС МАГНИТИ 18 бр. Vitabiotics Jointace Active Magnet

ДЖОЙНТЕЙС МАГНИТИ 18 бр. Vitabiotics Jointace Active Magnet
Manufacturer: Vitabiotics Ltd. UK
13,60 лв.

               Магнитни пластири за стави и мускули. Продуктът е създаден специално да подпомогне ставите и мускулите. Активното магнитно поле, което те пораждат е идеално за всички части на тялото и особено за врата, раменете, колената, гърба и бедрата.

               Поддържането на здрави стави е от съществено значение за осъществяването на ежедневните дейности или удоволствието от спорта и фитнес, така че е много важно да се грижите за тяхното дългосрочно здраве, например чрез:

избягване на свръхнатоварване
поддържане на здравословно тегло
поддържане на редовна физическа активност.

                Магнитите Джойнтейс използват специални висококачествени керамични магнити създаващи силно активно поле и действащи за дълъг период от време. Тези специални биомагнити произвеждат безопасно магнитно поле, което прониква до местата, където е най- необходимо. Статичното магнитно поле може да предоставя стабилна подкрепа за здравето на ставите и мускулите, свързващите тъкани и хрущялите. 

                Начин на употреба; Залепете пластира с активния магнит върху желаното от Вас място. В случай, че мястото за третиране е по- голямо, можете да използвате до 3-4 магнита едновременно. Пластирите не се влияят от водата и затова не е задължително подмяната им при всяко къпане/измиване. За деца над 12 години. 

                Не използвай върху или в близост до открити рани.  Да не използва от бременни или по време на използване на електронни устройста като пейсмейкър. Дръжте далеч от кредитни карти или други средства, които могат да бъдат повлияни от магнитното поле. 

                Производител; Vitabiotics Ltd. UK