Categories

ДЖОЙНТЕЙС ШИПКА И МСМ 30 табл. Vitabiotics Jointace Rosehip & MSM

ДЖОЙНТЕЙС ШИПКА И МСМ 30 табл. Vitabiotics Jointace Rosehip & MSM
Manufacturer: Vitabiotics Ltd. UK
17,00 лв.

                 Jointace® Шипка и МСМ е създаден специално да подпомогне подвижността на ставите.

                  Активни съставки; Съдържание в 2 таблетки
Глюкозамин Сулфат 1 000 mg
МСМ 500 mg
Хондроитин Сулфат 100 mg
Екстракт от Шипка 100 mg
Витамин Д3 20 mcg
Фолиева киселина 400 mcg
Витамин В12 20 mcg
Цинк 10 mg
Манган 4 mg
Мед 1 mg
Селен 120 mcg
Екстракт от Джинджифил 80 mg

                    Уникална формула от 12 съставки, като съчетава най- често използваните като глюкозамин и хондроитин заедно с Шипка, МСМ, екстракт от джинджифил за допълнителна здравина на ставите.

                   Шипката съдържа много биохимични съставки включително антиоксиданти и флаваноиди, които помагат на здравето на ставите и тяхната мобилност.

                    Глюкозамин сулфатът разбира се е много важен за здравето на ставите, но не трябва да се забравя факта, че способността на тялото да го произвежда по естествен път намалява с напредването на възрастта. Той също играе ключова роля при производството на колаген, естествената възглавница за хрущяла, но това е само един от факторите, които влияят на здравето на ставите. 

                    МСМ или Метил сулфонил метан е естествено съществуващ компонент, за който изследванията сочат, че поддържа съединителните тъкани и изграждането на ставния хрущял. МСМ е популярна съставка в добавките грижещи се за ставите и също така помага при облекчаване на болките в ставите и сухожилията.

                     Хондроитинът е включен във формулата на продукта, тъй като работи синергийно с глюкозамина за подпомагане на обновяването и възстановяването на хрущяла и подкрепя смазващите свойства на течностите около ставите. Джойнтейс съдържа специален висококачествен хондроитин с ниско молекулно тегло. Глюкозамин сулфат и Хондроитин сулфат съдържащи се в Jointace® отговарят на стандарта на чистота 

                     Дозиране; Две таблети дневно по време на или веднага след основното хранене с пълна чаша вода или друга напитка. Jointace® трябва да се приема само на пълен стомах. 

                      Глюкозаминът в продукта е извлечен от естествен хитин. Не ползвайте, ако сте алергичен към риба или миди. Ако сте диабетик, задължително се консултирайте с Вашия лекар преди прием на продукта.

Без изкуствени оцветители
Без алкохол-съдържащи консерванти
Без лактоза
Без мазнини
Без сол или мая
Не е тестван върху животни
Подходящ за вегетарианци

                          Производител; Vitabiotics Ltd. UK