Categories

ЛИБРЕТО 30 капс. Libretto

ЛИБРЕТО 30 капс. Libretto
21,30 лв.

Либрето е хранителна добавка, която включва подбрани съставки, които  поддържат мозъчната функция. 

              Akтивни съставки; 

             Докозахексаеновата киселина  (DHA) има важна роля в познавателния процес и дневния прием на 250 mg  допринася за поддържането на нормалната функция на мозъка.
             Витамин Е играе физиологична роля като верижен антиоксидант, който  допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, като премахва  свободните радикали. 

              Магнезий - Във времена на увеличен стрес нашето тяло има склонност да изчерпва резервите  си от магнезий, така че е от съществено значение осигуряването на адекватен  прием на магнезий, който допринася за нормално електролитно равновесие и  нормалната функция на нервната система.
              Фолиевата киселина не е биологично активна и е необходимо да се превърне  в метаболитно активен метилфолат чрез многоетапен процес. Тя допринася за  нормалния синтез на аминокиселиниинормалния метаболизъм на хомоцистеина  - съединение, участващо в синтеза на невротрансмитери.  Вдопълнение, магнезият ифолиеватакиселинадопринасят заподдържанетона  нормалната психична функция, като концентрация, учене, памет и разсъждение.  Те дори участват в процеса на делене на клетките. Магнезият също допринася за  намаляването на чувството на отпадналост и умора.
              Дневен прием: Препоръчителен дневен прием, 1-2 капсули
             Съхранение: Да се съхранява при стайна температура (под 25 °C); избягвайте  излагането на източници на топлина и пряка слънчева светлина.
             Датата на изтичане на срока на годност важи само когато продукта е правилно  съхраняван в неговата ненарушена опаковка.

Производител; Angelini Acraf S.p.A.Italy