Categories

МЕНОПЕЙС ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА 30 капс. Vitabiotics Menopace Red Clover Formula

МЕНОПЕЙС ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА 30 капс. Vitabiotics Menopace Red Clover Formula
Manufacturer: Vitabiotics Ltd. UK
31,80 лв.

                    Активни съставки; Съдържание в една капсула;

Менофлавон- екстракт от Червена детелина 364 mg
Доставящ изофлавони 40 mg
– Биоканин А 18 mg
– Формононетин 21 mg
– Генестеин 0.7 mcg
Екстракт от Зелен чай  – доставящ полифеноли 25 mg

                     Менопейс® Червена детелина е уникална хранителна добавка доставяща идеалното количество от 40мг Менофлавон®– екстракт от изофлавони на Червената детелина, както и екстракт от Зелен чай (25 мг полифеноли).

                     Менофлавонът® е стандартизиран ботаничен екстракт (екстракт от Червена детелина IFL 40, USP 32), който е преминал през множество изследвания и е с най- високи качества съгласно стандартите на US Pharmacopeia.

                     Червената детелина е един от най- богатите естествени източници на изофлавони – тези фито- нутриенти се приемат от жените по цял свят, минаващи през периода на менопауза. Доверявайки  се само на естествения прием на изофлавони, би означавало поглъщане на големи количества  бобови растения, като грах и боб, което е трудно осъществимо. Червената детелина е естествено богат източник и осигурява желаните изофлавони, които ние трябва да се опитваме да осигурим в нашата диета- биоканин-A, формононетин и Генестеин.

                     Екстракт от Зелен чай -  Този стандартизиран екстракт набавя 25 мг чисти полифеноли във всяка капсула. Екстрактът от Зелен чай влияе на защитата на клетката от оксидантен стрес.  

                     Дозиране;Една капсула дневно по време или веднага след основното хранене. Приемете с чаша вода или друга студена напитка. Да не се приема на празен стомах. Продуктът може да се ползва и след периода на менопауза без ограничение във времето. Менопейс® Червена детелина е специално формулиран и може да се приема едновременно или независимо от всеки друг продукт от гамата Менопейс, всеки един от който доставя пълноценна подкрепа от микроелементи. 

                      Съдържа соя

• Без изкуствени оцветители
• Без консерванти
• Без глутен
• Без мазнини, желатин
• Не са тествани върху животни
• Подходящ за вегетарианци

                      Производител; Vitabiotics Ltd. UK