Categories

Менопейс® ОРИГИНАЛ 30 табл. Vitabiotics Menopace Original

Менопейс® ОРИГИНАЛ 30 табл. Vitabiotics Menopace Original
Manufacturer: Vitabiotics Ltd. UK
13,40 лв.
12,50 лв.

                 Надеждната подкрепа за естествена менопауза

                  Akтивни съставки; Съдържание в една таблетка;  

Витамин А (2500 IU) 750 μg RE 
Витамин D (като D3 200 IU) 5 μg 
Витамин Е (естествен източник) 30 mg α-TE 
Витамин С 45 mg 
Тиамин (витамин В1) 10 mg 
Рибофлавин (витамин В2) 5 mg 
Ниацин (витамин ВЗ) 20 mg NE 
Витамин В6 10 mg 
Фолиева киселина 400 μg 
Витамин В12 9 μg 
Биотин 30 μg 
Пантотенова киселина 30 mg 
Магнезий 100 mg 
Желязо 6 mg 
Цинк 15 mg 
Мед 1000 μg 
Манган 0,5 mg 
Селен 100 μg 
Хром 50 μg 
Йод 225 μg 

                    Menopace Original е ефективна добавка от 22 хранителни вещества, научно формулирана за употреба по време и след  периода на промяна.

                    По време на менопаузата, нивата на специфични хормони могат да се променят. Menopace Original съдържа витамин В6, който допринася за регулирането на хормоналната активност. 

                    Осигурява витамин В12 и тиамин (витамин В1), които допринасят за нормалното функциониране на нервната система. Пълната формула съдържа също умерени хранителни нива на екстракт от соев изофлавон (20 mg), за да осигури daidzein, glycitein и genistein, изофлавони, които са естествени растителни съединения.

                    Естрогенът има положителен ефект върху производството на колаген - вещество, което е част от костната матрица и структурата на кожата. След менопаузата нивата на естроген и следователно производството на колаген може значително да намалее. Менопас включва витамин С, който допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кожата, хрущялите, зъбите, костите и кръвоносните съдове.

                    Menopace осигурява магнезий, цинк и витамин D, които допринасят за поддържането на нормални кости. Витамин D също допринася за усвояването на калция от храната. Менопас е предназначен да бъде приеман заедно с калциева добавка като Osteocare.

                   Витамин В12, биотинът и минералите мед и желязо допринасят за нормалното освобождаване на енергия, плюс витамин D допринася за нормалната функция на имунната система.

                    Дозиране; Една таблетка дневно с основното хранене. Поглъщайте с вода или със студена напитка. Таблетките не трябва да  се дъвчат. Да се приема само на пълен стомах.

                     Тази изчерпателна формула заменя други добавки на Menopace и мултивитамини. Не е необходимо да приемате допълнителен мултивитамин. Приемът на Menopace Original може да продължи след менопаузата толкова дълго, колкото е необходимо.

                      Подходящ за вегетарианци.
                      Без  желатин, глутен, изкуствени оцветители, консерванти, дрожди или лактоза
                      Менопас не е тестван на животни.

                      Производител; Vitabiotics Ltd. UK