Categories

МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР 3 В 1 200 ml ASAM KRÄUTERHOF Hyaluron Micellar Cleansing Fluid

МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР 3 В 1 200 ml ASAM KRÄUTERHOF Hyaluron Micellar Cleansing Fluid
13,20 лв.

                          Почистващ мицеларен разтвор с хиалуронова киселина и пантенол. Благодарение на мицеларната технология и най-дребните частички грим и нечистотия са ефективно „уловени“ и внимателно отстранени от кожата. 

                        Активни съставки; 

Вода
Хиалуронова киселина
Пантенол
Глицерин
Бетаин

                         Мицеларна технология: Най-съвременният начин за бързо, щателно и деликатно почистване на кожата (включително в зоната на околоочния контур), без търкане, опъване и дразнене. Два вида молекули – хидрофилни (водоразтворими) и липофилни (мастноразтворими) се комбинират в специфични формирования – мицели. Те улавят и капсулират всички видове замърсявания по кожата. В резултат гримът, излишният себум и различните нечистотии остават по памучния тампон, а кожата е идеално чиста и освежена.

                         Прецизно и нежно премахва грима и дневното замърсяване, тонизира, хидратира и освежава кожата.  

                         Начин на употреба; Два пъти дневно се нанася с памучен тампон по кожата на лицето и тя се почиства с нежни масажни движения. Не е необходимо изплакване. Избягвайте директен контакт с очите. Пазете далече от деца.  

                          Щадяща формула без алкохол и парфюм – подходяща и за суха и/или чувствителна кожа.

                          Състав; Aqua, Poloxamer 184, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Betaine, Citric Acid, Phenylpropanol, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, PEG-7 Glyceryl Cocoate.

Производител; Asam GmbH & Co. Betriebs KG Iris Cosmetic, GERMANY