Categories

НЕОБИАНАЦИД КИСЕЛИНИ И РЕФЛУКС 45 табл. NEO BIANACID

НЕОБИАНАЦИД КИСЕЛИНИ И РЕФЛУКС 45 табл. NEO BIANACID
Manufacturer: ABOCA S.P.A.,ITALY
17,80 лв.

            100% натурален биопродукт

             NeoBianacid Киселини и Рефлукс е медицинско изделие на основата на растителни и минерални молекулни комплекси, което предпазва и успокоява лигавицата на стомаха и хранопровода, подходящо за бързо противодействие на паренето, болката и киселините - типичните симптоми за раздразнение и възпаление на лигавицата.

                  Показания; NeoBianacid Киселини и Рефлукс е подходящ за лечение на проблеми, свързани с хиперкиселинност, като парене, болка, гастроезофагеален рефлукс и гастрит. Показан е и при лечение на симптоми, свързани с диспепсия (затруднено храносмилане), като парене, тежест и метеоризъм. NeoBianacid Киселини и Рефлукс е подходящ за превенция в ситуации, които могат да доведат до раздразнение на лигавицата (прием на нестероидни противовъзпалителни и обезболяващи средства, периоди на психически или физически стрес, смяна на сезона, неправилно хранене и начин на живот).

               Активни съставки; Poliprotect: Синергичен молекулен комплекс от полизахариди* (получени от Aloe vera, Malva sylvestris и Althaea officinalis) и естествени минерали - варовик и натриев бикарбонат 

Титриран в полизахариди (молекулно тегло >20 000 Dalton) ≥ 7,6% (40 mg на таблетка)
• Флавоноидна фракция* (получена от Matricaria recutita и Glycyrrhiza glabra)
Освен това съдържа: тръстикова захар*, гума арабика, естествен аромат на мента.
*Съставка от биологично земеделие

NeoBianacid Киселини и Рефлукс съдържа Poliprotect - молекулен комплекс, плод на изследователската дейност на Aboca, който благодарение на мукоадхезивните си свойства, наподобява защитното действие на физиологичния мукус.Poliprotect действа благодарение на синергията на полизахаридния компонент(молекулно тегло > 20 000 Dalton), притежаващ способността да прилепва към лигавицата, и минералния компонент (варовик и натриев бикарбонат). Действието на Poliprotect се допълва от антиоксидантните свойства на флавоноидния компонент, който противодейства на дразненето, дължащо се на свободните радикали.

                   Начин на приложение; Да се приема по една аблетка при необходимост като се остави да се разтвори в устата.

В случай на гастроезофагеален рефлукс се препоръчва прием на една таблетка след основните хранения и една преди лягане.

При парене и тежест, свързани със затруднено храносмилане (диспепсия), да се приема една таблетка след хранене.

Във всички случаи, при необходимост приемът може да се повтори няколко пъти дневно, дори на кратки интервали.

Продуктът може да се приема и от деца над 6-годишна възраст при същата дозировка.

Продуктът може да се приема и за продължителни периоди от време.

Да не се използва при установена свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки.

Ако симптомите продължават, потърсете консултация с лекар.

Препоръчва се приемане на продукта най-малко два часа преди или след прием на лекарствени препарати, особено на тетрациклини.

Съдържанието на глициризин, поради наличието на Женско биле, е по-малко от посоченото като възможна причина за повишаване на кръвното налягане.

Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и защитено от светлина. Препоръчва се използване на продукта в рамките на 6 месеца след отварянето на флакона. Затваряйте добре флакона след употреба.

Производител; ABOCA S.P.A.,ITALY