Categories

Oligo DX Cellulite Targeting Gel Олиго Антицелулитен гел 150 ml

Oligo DX Cellulite Targeting Gel Олиго Антицелулитен гел 150 ml
Manufacturer: Ds laboratories USA
56,70 лв.
54,00 лв.

            Професионален продукт за третиране на целулита. Oligo.DX може да доведе до забележителни резултати дори и при тежки случаи. Прониква в дълбочина, разтваря възлите на целулита и мастните депа

            Сред лекарите и медицинскитеасоциации е широко разпространено мнението, че целулитът не може да бъде премахнат само с упражнения. Физическата активност е препоръчителна за цялостното здраве, но тя не допринася достатъчно за намаляване на подкожните мазнини в  областта на бедрата, седалището и ханша. Освен това, диетата и намаляването на теглото също не решават проблема с целулита. Диетата и промяната в хранителните навици могат да помогнат за общо намаляване на мазнините в тялото, но не и за целулитните натрупвания в кожата. Дори и да изглежда, че проблемът с целулита намалява, той все още съществува.

              Oligo.DX® е резултат от 5 години проучвания и изследвания на DS Laboratories и е истинска революция за дерматологията и технологиите за грижа за кожата. Благодарение на него, натрупванията на мазнини и целулит, които не могат да бъдат победени от диети и упражнения, намаляват видимо и тялото Ви придобива по-гладък и красив вид.

            Тайната на Oligo.DX® се крие в начинът на пренасяне на активните съставки. За да намалят мастните натрупвания, съставките трябва да проникнат там където целулитът се образува.  Oligo.DX® успява да постигне това, защото съставките на този високотехнологичен и силно концентриран гел се доставят капсулирани в органични биосфери наречени нанозоми - технология разработена от DS Laboratories. Нанозомите са способни да проникнат в най-дълбоките подкожни слоеве, където освобождават постепенно активните съставки. Благодарение на тази технология Oligo.DX® постига ефективността на инжекционно лечение.

           Oligo.DX® е единствения екологично чист продукт за третиране на целулит, който е достатъчно ефикасен, за да намали значително целулита при 89% от жените.

              Akтивни  съставки; 
Основните съставки на антицелулитния гел Oligo.DX® включват кофеинови микрочастици, капсулирани екстракти от лотос и бръшлян, както и триетаноламин хидройодид. 

Начин  на  употреба;Нанасяйте на желаните места един път на ден (през първата седмица може да нанасяте и по два пъти на ден). Не е необходимо да се масажира. За по-добри резултати, продължете третирането за период не по-малък от 60 дни. Препоръчителна употреба: използвайте два или три пъти годишно, нанасяйки го ежедневно в рамките на 30 дни.

              Състав;  Water, Nanosomes of Centella Asiatica, Caffeine, Ivy and Marine Algae, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Carbomer, Triethanolamine, Methyl Paraben and Fragrance

               Производител; DS Laboratoires, USA