Categories

Отслабващ клин за бърза загуба на тегло с естествен каучук LANAFORM CORSAIRE

Отслабващ клин за бърза загуба на тегло с естествен каучук LANAFORM CORSAIRE
Manufacturer: LANAFORM SA, Belgium
92,00 лв.

              Corsaire на LANAFORM е отслабващ клин за бърза загуба на тегло. Помага за премахване на целулита в областта на коленете, бедрата, задните части и корема. Засилва кръвообращението.

              Corsaire на LANAFORM  е изработен от три слоя: полиестерен външен плат, слой от латекс и вътрешен слой от памук. Серията клинове за отслабване на LANAFORM имат уникалното свойство да масажират тялото посредством естествените му днижения.

               При редовно носене на клина се повишава циркулацията на кръвта в тъканите чрез постоянен микромасаж. Топлината и изпотяването помагат за изхвърляне на излишната вода и токсини, които се задържат в организма.

               Клинът бързо изглажда кожата и оформя тялото в областта на коленете, бедрата, задните части и корема, като така спомага за предотвратяване на непривлекателния ефект на "портокаловата кожа". Кожата ви е обновена, става по-стегната, по-мека и гладка. Усеща се ефект на отслабване в рамките само на няколко седмици. Просто носете клина през деня в продължение на два месеца и ще бъдете в състояние да измерите резултатите. Ефектът от редовното носене на клина е намаляване на обиколката на прасеца, бедрото, ханша и талията.

                Размери на клиновете:

 Производител; LANAFORM SA, Belgium