Categories

Отслабващ клин за бърза загуба на тегло с каучук LANAFORM FUSEAU LA010501 SLIMMING GARMENT

Отслабващ клин за бърза загуба на тегло с каучук LANAFORM FUSEAU LA010501 SLIMMING GARMENT
Manufacturer: LANAFORM SA, Belgium
109,80 лв.

              Характеристики;

Антицелулитен ефект
Maтерия, предназначена за изпотяване
3 слоя
               Fuseau slimming garment  от Lanaform помага за борба с целулита и портокаловата кожа в областта на коленете, бедрата, задните части и корема. Перфектен за отслабване, помага да преоформите фигурата си.

                Отслабващата тъкан е изработена от три слоя: полиестерен външен плат, слой от латекс и вътрешен слой от памук. Серията клинове за отслабване на LANAFORM  имат уникалното свойство да масажират тялото посредством естествените   днижения.

                 При редовно носене на клина се повишава циркулацията на кръвта в тъканите чрез постоянен микромасаж. Топлината и изпотяването помагат за изхвърляне на излишната вода и токсини, които се задържат в организма.

                 Клинът бързо изглажда кожата и оформя тялото в областта на коленете, бедрата, задните части и корема, като така спомага за предотвратяване на непривлекателния ефект на портокаловата кожа. Кожата ви е обновена, става по-стегната, по-мека и гладка. Усеща се ефект на отслабване в рамките само на няколко седмици. Просто носете клина през деня в продължение на два месеца и ще бъдете в състояние да   получите резултати. Ефектът от редовното носене на клина е намаляване на обиколката на прасеца, бедрото, ханша и талията.

                  Може да се използва и с  антицелулитен гел Anti-Cell Gel на LANAFORM.  В комбинация с ефекта на този антицелулитен гел, който се нанася след носене на клина, резултатите са още по-добри. Лабораторни тестове в продължение на 28 дни доказват, че обиколката на бедрото намалява от 2 до 9 сантиметра.

                  Размери: от 3 до 9 

 


                  Състав: Външен материал: 100% полиестер : 79% памук, 21% полиестер - съдържа латекс

                  Технология: три слоя: външна материя от полиестер, слой от латекс и вътрешен  памучен слой

Машинно пране: да
Размери на продукта: 15x6x27,4 cm
Тегло: 0.621 кг 

Производител; LANAFORM SA, Belgium