Categories

ПАРАНИТ СПРЕЙ 100 ml Paranit Spray

ПАРАНИТ СПРЕЙ 100 ml Paranit Spray
Manufacturer: Omega Pharma Ltd, UK
17,00 лв.

                Активни  съставки; Екстракти от кокосово масло и есенциално анасоново масло - Блокират респираторните отвори на въшките, като по този начин спират  предотвратява дишането. След това инсектите  умират от асфиксия и дехидратация.
 Поради физическия  начин на действие  на  активните  съставки, не е възможно главните въшки да се развият отново. Лосионът съдържа също етеричното масло ylang-ylang, което помага да се успокои всяко дразнене, причинено от надраскване и алергична реакция към слюнката на главовата въшка. 

               Уникалната  формула помага да се разхлабят яйцата и да се отстранят с  помощта на   фин гребен. Спреят може да е достатъчен  за обработка  на  1 до 4 души 2  пъти (в зависимост от дебелината и дължина на косата).

               Главовата  въшка   живее изключително в косата и се храни с кръв. Тя се движи, използвайки своите 3 чифта крака, които и позволяват да се прикрепя към косата. Възрастната   въшка е с дължина 3-4 мм.
Женската  живее от 2 до 3 месеца и  ражда  200-300   малки  през  живота си. Яйцата  се   излюпват след 8 дни и стават възрастни за 10 дни. При хранене въшките инжектират слюнка в скалпа, което може да предизвика свръхчувствителност.
Реакция, водеща до тежък сърбеж и дразнене.  Диагнозата се потвърждава от задълбочено изследване на косата, търсене на въшки или  яйца, които са видими  по-лесно.

              Начин  на  употреба; 

             Стъпка № 1: проверете за наличие на главови въшки. Използвайте гребен  с фини  зъби, за да проверите добре косата на всеки член на семейството. За предпочитане на дневна светлина.  Обърнете внимание на всички онези, които са  се  заразили  с  въшки, същия ден, за да избегнете повторно заразяване.

1. По-лесно е да проверявате влажна коса.
2. На първо място,  премахнете   заплитанията, а след това проверете струпването на коса.
3. Проверете корените на косата, зад ушите и на шията, където  въшките  се  срещат най -  често.
           След всяка употреба внимателно почиствайте гребена в хладка, сапунена вода, за да избегнете  заразяване.
           Стъпка № 2: приложение  на  Paranix
Внимателно напръскайте Paranix по цялата суха коса, докато леко я  навлажните. Старателно  масажирайте лосиона в косата и скалпа, за да сте сигурни, че са напълно покрити. Оставете лосиона  да  действа  за 15 минути.
           Стъпка № 3: Измиване  на   косата
Измийте косата с нормален  шампоан. Ако искате, можете да използвате балсам.
След това.

          Стъпка № 4: премахнете въшките и яйцата
Преди да изсушите косата, използвайте финия гребен, за да премахнете яйцата и въшките.
1 - Срешете  влажната  коса с финия гребен.
2- Разделете косата на 4 части: от челото до шията и   от едното  ухо до другото. Ако  косата  е   дълга, можете да сплетете всяка  част.
3 - Обработете  всяка секция, като изолирате малки кичури  косми, така че главата да е видима.
4. Срешете  всеки  кичур  коса, като  започнете   възможно най-близо до главата.
5- Използвайте гребена, отделете  всяка   намерена гнида.
6- Всеки  кичур  коса, който е проверен, може да бъде поставен на една страна.
7 - За да избегнете повторно заразяване, почистете гребена след всяко натрупване с  тампон. Винаги гребен  движете   гребена  от върха на главата към  основата.
Стъпка 5:  Повторете лечението 9 до 10 дни по-късно, като повторите стъпки от 1 до 4.  Това ще гарантира, че жизнения цикъл на въшките е напълно нарушен.  Всички яйца, които биха могли да се излюпят след първото лечение, ще бъдат убити.
Можете да направите повторното  лечение 5 дни след първото.
Не  е  необходимо  да се повтаря лечението няколко пъти.
Стъпка 6: Дезактивирайте околната среда
Дезинфекцирайте  дрехи, спално бельо и кърпи и други предмети (четки, гребени и  т.н.), които са в пряк контакт с главата, като ги измиват  при 60 ° С. Внимателно   вакумирайте  след почисване  на  къщата и колата, след което изхвърлете вакуумираната торба. 

           Само  за  15  минути въшките и гнидите  са изчезнали. Paranit Spray 100% унищожава въшките и гнидите  още  при първото приложение. Ефективността му е клинично доказана.  Paranit се използва лесно и удобно.  Спреят Paranit е без алкохол, без парабени и аромати.

Бързо, безопасно и без компромиси  решаване на проблеми с въшките и гнидите. Едновременно  е най-нежен  към чувствителната  бебешка кожа. качествена патентована естествена формула без химически инсектициди. Той има двоен ефект върху въшките и гнидите. Подходящ е за деца над  2 години.

            Няма противопоказания относно употребата на Паранит спрей при бременни жени. Въпреки това, ако сте бременна или кърмите се препоръчва преди употреба винаги да потърсите съвет от Вашия лекар.

            Не използвайте този продукт при :
- хора, алергични към някоя от съставките
- деца под 2-годишна възраст

            Специални предупреждения; Избягвайте контакт с очите и лигавиците В случай на случайно пръскане в очите, изплакнете обилно с чиста вода.  Само за външна употреба.  Да се пази далеч от деца.
            Съхранявайте при стайна температура. Paranix съдържа запалима съставка. Не пръскайте на открит пламък или  ако  наоколо  има  нажежаема жичка. Пазете от източници на запалване.Не пушете, докато използвате този продукт.              

             Производител; Omega Pharma Ltd, UK