Categories

Пилинг разтвор с 20% гликолова киселина 30 ml NeoStrata ProSystem Rejuvenating Peel 1 20% Glycolic Acid

Пилинг разтвор с 20% гликолова киселина 30 ml NeoStrata ProSystem Rejuvenating Peel 1 20% Glycolic Acid
125,00 лв.

                   Може да се използва само  под  наблюдние на дерматолог.

                   Продуктът не  може да бъде закупен онлайн.

                   Ефективно лечение  чрез  пилинг за обновяване на кожата. Съдържа 20% гликолова киселина за ексфолиране
мъртвите повърхностни слоеве на кожата, насърчава обновяването на клетките. Подобрява външния вид на фините линии, бръчки, неравномерна пигментация, дефекти и други несъвършенства на кожата.

                   Системата за подмладяване на кожата на NeoStrata е система с глюколова киселина, която може да се изпълнява само като вътрешна процедура от обучен специалист. Тя осигурява контролирано и предвидимо отстраняване на повърхностните кожни клетки, стимулиращо обновяването на кожата, за да се подобри външният вид на кожата. Веднага ще забележите разлика в текстурата на кожата си. Процедурата е бърза и удобна, като отнема само около петнадесет минути и с време за възстановяване в рамките на няколко часа до ден  можете да се върнете към нормалната си рутина. Няма значителна болка или дискомфорт или необходимост от анестезия. Обикновено  са  неободими  4-6 процедури на интервали от три до четири седмици, за да се постигне желаният ефект. Всички области на тялото изглежда реагират добре на лечение с гликолова киселина; обаче, ръцете,  врата и гърдите се подобряват по-бавно от лицето.

                   Странични ефекти;   Повечето пациенти могат да претърпят  пилинг с гликолова киселина без странични ефекти. Обработената кожа е практически нормална на външен вид. Фактът, че пациентът е претърпял пилинг обикновеное е неоткриваем за другите. Макар и рядко, пациентът може да почувства леко излющване  или да се образуват  корички. Някои зачервявания са временни и нормални. Всяка от тези нежелани реакции може да бъде прикрита с грим.

Рядко може да се появят белези или да се получат области на хипопигментация (по-светла кожа) или хиперпигментация (по-тъмно оцветена кожа). Вашият лекар ще обсъди тези потенциални странични ефекти при консултация.

                  Пилингът не трябва да се използва от бременни или кърмещи жени.

                  Производител; NeoStrata Company, Inc., US