Categories

Писалка за премахване на окосмяване чрез електролизна технология Pearl Epil Pen

Писалка за премахване на окосмяване чрез електролизна технология Pearl Epil Pen
63,00 лв.

                   Pearl Epil Pen е електролизна система за отстраняване на косми, за която се претендира, че осигурява безболезнени, постоянни резултати само чрез натискане и въртене. Поради това Pearl Epil Pen се твърди, че ви помага да спестите хиляди долари за електролиза и лазерни процедури за коса.Писалката изпраща електроимпулси директно в космения фоликул, като предотвратява повторно израстване  на косъма.

                   Eлектролизата е "процесът на премахване на нежеланoто окосмяване  чрез убиване на корена на косъма с електрически ток". За да се постигне това, се вмъква много фина сонда "в космения фоликул, след което косъма се отстранява с пинсети. Повечето области на тялото могат да бъдат третирани с електролиза, включително веждите, лицето, корема, бедрата, гърдите и краката. 

                   Електролизата се счита за единствената опция за постоянно отстраняване на косми, тъй като тя унищожава космените фоликули и предотвратява повторното им израстване. Въпреки това, според Американската асоциация по електрология, тъй като всички косми по тялото преминават през различни цикли на растеж, може да се наложи да направите  няколко сесии, за да постигнете трайни резултати.

                   Тъй като праговете на болката са много индивидуални, болката, която ще уетите по време на лечение с електролиза, може да варира. Някои твърдят, че електролизата се чувства просто като усещане за изтръпване, докато други твърдят, че е подобна на тази при получаване на татуировка. Тъй като при Pearl Epil Pen в кожата не влиза сонда, вероятно няма да почувствате никаква болка.

                   Според производителя, Pearl Epil Pen работи, използвайки същата технология като професионалните  козметици, за да унищожи трайно нежеланите косъмчета, като ви оставя с гладка, великолепна кожа, без  изтръгване или щипане. Веднага щом уреда се  притисне към кожата ви, светва LED светлина, за да ви уведоми, че работи, а нейните взаимозаменяеми накпайници могат да отговарят на всичките Ви нужди за отстраняване на косми, включително по лицето, веждите, подмишниците, горната устна и др.

Освен това, Pearl Epil Pen разполага с малък, компактен дизайн, така че да може да  достига  навсякъде и се твърди, че е чудесна за всички възрасти и видове кожа.

                  Предимства; 

Безболезнена
Достъпна
Изключително ефективен и траен резултат
Допълнителни електроди за обработка на по- голяма площ
Удобна за пренос
Комплектът включва:
Epil Pen by Pearl – електролизна пискалка
Електролизна Пинсета
Третиращи ролери – 2 броя – за деликатни и по-големи зони
Електроди – 6 броя
Свързващ кабел за пинсетата
Свързващ кабел за електродите
Контактен гел
Подарък несесер за пренос 

Писалката работи с 2 бр. батерии 1.5V AAA (не са включени в комплекта)

Производител; Viatek Consumer Products Group INC, China