Categories

РИГЕНОМА КРЕМ 100 ml RIGENOMA CREAM

РИГЕНОМА КРЕМ 100 ml RIGENOMA CREAM
Manufacturer: Erbagil s.r.l, Italy
27,50 лв.

Възстановява и нормализира кожата.
В случай на:
• иритативен, алергичен или  радиационен дерматит;
• кожна ксероза (патологична сухота),  сърбяща, нетолерантна (свръхчувствителна)  и реактивна кожа;
• кожа в контакт с ортопедични изделия;
• предотвратяване на келоиди;
• превенция на разязвяване.

                Akтивни съставки; 
OZOILE® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), екстракт от корени на бодлив залист (Ruscus Aculeatus), екстракт от цвят на невен (Calendula Ocinalis), екстракт от листа на касис (Ribes Nigrum), екстракт от полски хвощ (Equisetum Arvense), натриев хиалуронат, тиоктова киселина.

                ОЗОНИДИ от локален Озон® -  Повлияват възпалението, зачервяването, сърбежа,паренето и отока. Пренасят кислорода до тъканите,  усилвайки реепителизацията и тъканната регенерация.
                БИОПЕРОКСИДИ от локален Озон® Противодействат на дегенеративните процеси, стареенето на  клетките и радиационните увреждания.
                ВИТАМИН Е АЦЕТАТ - Противопоставя се на пероксидацията на мембранните  липиди. Успокояващ ефект. Блокира свободните радикали  и противодейства на стареенето причинено от окислител- ни процеси.

                ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА -  Оптимизира хидратацията и възстановява правилната  физиология на хидро-липидно-киселинната мантия.  Повишава еластичността на кожата и придава тонус и  плътност на тъканите.
                 КОРЕНИ ОТ БОДЛИВ ЗАЛИСТ -  Съдопротективно, вазоконстриктурно и антиедематозно  (противооточно) действие.
                 НЕВЕН  Успокоява зачервяването и сърбежа.
                 РИБЕС НИГРУМ  -  Считан за природна алтернатива на кортизона.  Противовъзпалително действие.
                 ПОЛСКИ ХВОЩ -  Реминерализиращо действие поради силициевите и други
минерали. Подобрява качеството на структурата на  кожната повърхност и подпомага хомогенната й реепителизация.

                ТИОКТОВА КИСЕЛИНА Антиоксидант, който противодейства на дегенеративните процеси, засягащи кожата и лигавиците. Увеличава производството на клетъчна енергия за възстановяване на увредената функция.  
                ПОКАЗАНИЯ; За локално приложение при алергичен, иритативен,радиационен дерматит, преди и след микрохирургия.
При чувствителна, нетолерантна и реактивна кожа. Повлиява възпалението, зачервяването, сърбежа,  подуването и тежката ксероза (патологична сухота на  кожата). Стимулира регенерацията и реепителизацията  на тъканите. Показан за лечение и превенция при кожа,  подложена на инвазивни естетични или терапевтични  процедури, за лечение на кожа в контакт с протези и  ортези, за предотвратяване на келоиди и за  предпазване на кожа, предразположена към  разяззвяне (включително съдови и декубитални рани)

                 Начин  на  приложение; Измийте ръцете си добре  преди употреба на продукта.  Нанесете продукта директно върху засегнатата област и  масажирайте до пълно абсорбиране. Препоръчително е  да се прилага два пъти дневно или както ви е  препоръчал вашият лекар. Периодът на лечение зависи  от бързината на терапевтичния отговор.

                  Няма съобщени  случаи на сенсибилизация или странични ефекти.

                  Без глутен.оцветители, алергени. С етествени консерванти. Преминати тестове: микробиологичен тест за кожни алерии и тест за циотоксичност.   
                  Затворете плътно тубата  след употреба. Съхранявайте продукта на сухо място,  далеч от източници на топлина и от излагане на  слънце.След отваряне се препоръчва да  използвате продукта до 6 месеца.

                   Производител; Erbagil s.r.l, Italy