Categories

СЕБКЛЕР КРЕМ 30 ml SEBCLAIR CREAM

СЕБКЛЕР КРЕМ 30 ml SEBCLAIR CREAM
22,20 лв.

                   Sebclair Cream е нестероиден крем за лечение на себореен дерматит с противовъзпалителни и антимикотични свойства.
Безопасен за употреба като крем за лице за лечение за себореен дерматит.
Може да се използва като средство на избор за лечение на себорейни  атаки и за дългосрочна поддръжка.

                   Sebclair е нестероидна гама от клинично доказани продукти, специално разработени за лечение на признаците и симптомите на себореен дерматит (SD), който е показал както противовъзпалителни, така и антимикотични  свойства.

                   Sebclair се предлага като крем и шампоан.

                   Всички продукти  са специално разработени за управление на най-често срещаните симптоми на себореен дерматит като лющене,  зачервяване, парене и болка в области с особено висока концентрация на мастни жлези като скалпа, веждите, челото и назолабиалните гънки, които могат да бъдат засегнати от състоянието.

                   Sebclair cream  спомага за подобряване на естествената бариера на кожата. Неговите съставки са формулирани, за да помогнат за възстановяването на естествената физиология на кожата, след като това е било променено от SD. Sebclair® помага за възстановяване на нормалната функция на бариерата на кожата чрез насърчаване на задържането на влага, което е полезно за процеса на оздравяване.

                   Sebclair® съдържа комбинация от естествени и синтетични съставки, които работят синергично, като помагат за лечение на признаците и симптомите на SD.

                   Като нестероидна линия, Sebclair® не предизвиква никакви ребаунд ефекти, които обикновено се свързват с локални кортикостероиди.

                   Sebclair® е показан за справяне и облекчаване на сърбежа, паренето, лющенето и болката при себореен дерматит. Нестероидният, бариерен, леко кератолитен eфект на съставките спомага за нормализиране на физиологията на кожата, която се променя от себореичен дерматит и при бебета.

                   Начин на употреба: Нанесете крема три пъти на ден върху  засегнатите зони и внимателно масажирайте кожата. Може да се използва като средство на избор при лечение и за дългосрочна поддръжка.

                   Sebclair cream  има отличен профил на безопасност, без ограничения по отношение на възрастта, продължителността на употреба или приложението върху лицето. Клиничните проучвания показват, че кремът / шампоанът може да се използва като средство на избор  за лечение на себорея и за дългосрочна поддръжка.

                   Пациенти, които са алергични към масло от ший  не трябва да използват продукта.

                   Състав; Aqua, Isohexadecane, Butyrospermum parkii, Pentylene glycol, Ethylhexyl palmitate, Ceraalba, PEG-30 dipolyhydroxystearate, Bisabolol, Polyglyceryl-6 polyrycynoleate, Tocopheryl acetate, Hydrogenated castor oil, Lactic acid, Solanum lycopersicum, Citrus limonum, Vaccinum myrtilus, Citric acid, Malic acid, Allantoin glycyrrhentinic acid, Butylene glicol, Magnesium sulphate, Piroctone olamine, Magnesium stearate, Disodium EDTA, Vitis vinifera, Ascorbyl tetraisopalmitate, Propyl gallate, Telmesteine.

Производител; Sinclair Pharmaceuticals Ltd.