Categories

СЕБКЛЕР ШАМПОАН 100 ml SEBCLAIR SHAMPOO

СЕБКЛЕР ШАМПОАН 100 ml SEBCLAIR SHAMPOO
29,00 лв.

                  Sebclair  са  препарати,  специално предназначени и клинично  даказани, за  лечение на симптомите на себореен дерматит (SD) , които имат  както противовъзпалителни, така и антимикотични свойства.

                   Sebclair се предлага като крем и шампоан.

                   Всеки продукт е специално разработен да повлияе на най-често срещаните симптоми на себореен дерматит като лющене, зачервяване, парене и болка в области с особено висока концентрация на мастни жлези като скалпа, веждите, челото, назолабиалните гънки, които могат да бъдат засегнати.

                    Sebclair помага да се подобри естествената бариера на кожата. Съставките са формулирани, за да помогнат за възстановяването на естествената физиология на кожата, след като това е било променено от SD.

                     Sebclair® съдържа комбинация от естествени и синтетични съставки, които действат синергично, като помагат за лечение на признаците и симптомите на SD.  Sebclair® помага за възстановяване на нормалната функция на бариерата на кожата чрез насърчаване на задържането на влага, което е полезно за процеса на оздравяване.

                     Като нестероидна линия, Sebclair® не предизвиква никакви ребаунд ефект, който обикновено се свързва с локални кортикостероиди.

                    Sebclair® Шампоанът е показан при лечението на заболяванията на скалпа (себореен дерматит, Pityriasis versicolor) и като лечение срещу пърхот.

                    Активни съставки:

Пироктон оламин- противогъбично действие

Ацифруктол / Алантоин / Бисаболол - Кератолитично действие
Alglycera complex / Глицирретинова киселина / Бисаболол - Облекчава  сърбежа и зачервяването
Масло от ший - Омекотяващо и защитно действие
Витамин С, E / Vitis Vinefera / Telmesteine ​​- Антиоксидантно действие

                   Начин на употреба:  Използвайте Sebclair® шампоан, за да почиствате косата си ежедневно, докато симптомите ви се контролират; след това намалете до два или три пъти седмично.  Използвайте като обикновен шампоан 2 или 3 пъти седмично.

                   Sebclair® има отличен профил на безопасност, без ограничения по отношение на възрастта, продължителността на употреба или приложението върху лицето. Клиничните проучвания показват, че кремът / шампоанът може да се използва като средство на избор  за лечение на себорейни изригвания и за дългосрочна поддръжка.

                    Пациенти, които са алергични към масло от ший не трябва да използват продукта.

                    Състав; Sorbitol, Aqua, Disodium laureth sulfosuccinate, Cocamidopropylamine oxide, Decyl glucoside, Styrene/acrylates copolymer, Sodium PEG-7 olive oil carboxylate, Sodium sunflowerseedamphoacetate, Olive oil PEG-7 esters, PEG-120 methyl glucose dioleate, Piroctone olamine, Vitis vinifera, Lactic acid, Glycerin, Sodium levulinate, Sodium anisate, Sodium chloride, Lactoferrin, Dipotassium glycyrrhizate, Telmesteine, Sodium hyluronate.

Производител;  Sinclair Pharmaceuticals Ltd.