Шампоани за чувствителен и сух скалп

LOGONA Био Шампоан Акация за чувствителен скалп 250 ml Organic Acacia Sensitive Shampoo

LOGONA Био Шампоан Акация за чувствителен скалп 250 ml Organic Acacia Sensitive Shampoo
16,60 лв.

VICHY DERCOS NUTRI ШАМПОАН КРЕМ за суха и увредена коса 200 ml

VICHY DERCOS NUTRI ШАМПОАН КРЕМ за суха и увредена коса 200 ml
21,30 лв. 19,20 лв.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН 250 ml LAVERA REPAIR & CARE SHAMPOO

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН 250 ml LAVERA REPAIR & CARE SHAMPOO
10,50 лв.

МОЛИКЕЪР ШАМПОАН 500 ml MoliCare Skin Shampoo

МОЛИКЕЪР ШАМПОАН 500 ml MoliCare Skin Shampoo
9,60 лв.

НАХТКЕРЦЕН ШАМПОАН 200 ml Dr.theiss Nachtkerzen Shampoo

НАХТКЕРЦЕН ШАМПОАН 200 ml Dr.theiss Nachtkerzen Shampoo
9,90 лв.

РЕВАЛИД МАСКА ЗА КОСА 150 ml + ШАМПОАН 250 ml REVALID REPAIR MASK

РЕВАЛИД МАСКА ЗА КОСА 150 ml + ШАМПОАН 250 ml REVALID REPAIR MASK
40,60 лв.