Categories

СОМНИ ЕКС/ SOMNIX– спрей 20ml. SOMNI X

СОМНИ ЕКС/ SOMNIX– спрей 20ml. SOMNI X
19,42 лв.
18,50 лв.

 СОМНИ ЕКС спрей

Хранителна добавка с мелатонин, разбработена по патентована италианска технология. Под формата на екстрафина спрей емулсия, специално предназначена за подезично приложение.

  • започва да действа през първите 5 минути след неговия прием*

 

Предназначение:

Продуктът съдържа  Мелатонин, който:

- допринася за съкращаване на времето за заспиване (благотворният ефект се получава при минимален дневен прием на 1 mg. Мелатонин малко преди лягане);

-  допринася за по-лесната адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони (благотворният ефект се получава при минимален прием на 0,5 mg мелатонин малко преди лягане на първия ден от пътуването и през следващите няколко дни след пристигане).

Състав на продукта за 1 / 2 / 3 / апликации (впръсквания):

Мелатонин -  0,124 g* /  0.248 g* / 0.372 g*

Помощни вещества:вода, полисорбат  80 E433 (емулгатор), глицерол E422 (сгъстител), средно-верижни триглицериди, аскорбил палмитат  E304 (антиоксидант), ароматизатор, калиев сорбат  E202 (консервант), лимонена киселина  E330 (регулатор на киселинността), сукралоза  E955 (изкуствен подсладител) 

*1 mg. на впръскване

Инструкции за употреба:

1 -3  апликации(впръсквания) на ден под езика преди лягане. Дозирането е според индивидуалните нужди.

Всяка апликация доставя 1 мг. мелатонин. Разклатете добре преди употреба!

Предпазни мерки: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Моля, обърнете се към медицинско лице преди да използвате продукта по време на бременност, кърмене или при употреба от деца. Не използвайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Не води до привикване.

Не приемайте преди шофиране.

Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място, при стайна температура под 25 ° C, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Срокът на годност на продукта се отнася за неотворена и правилно съхраняване опаковка.  Да се пази от малки деца.

 

Могат да се появят малки промени в цвета и вкуса на продукта поради съставките в него, но това не влияе на качеството на продукта.

ПРОИЗВОДИТЕЛ; NATURPHARMA, Германия