Categories

Система за RPL обезкосмяване SensiLight™ Mini 100

Система за RPL обезкосмяване SensiLight™ Mini 100
Manufacturer: MESENSI LTD, UK
224,00 лв.

             Най-модерната перманентна система за  премахване на  нежелано окосмяване, която прави скъпите процедури за отстраняване на космите в  салони  минало.
             Sensilight Mini 50 е достъпна съвременната система за отстраняване на косми чрез фотоимпулси. Клинично доказаната  RPL технология  приема широко известната технология IPL като първа крачка и включва уникални сензори, които непрекъснато реагират на специфичните нужди на вашата кожа с всеки един импулс. Sensilight Mini 50 е идеалното решение за постигане на копринено гладка кожа в целевите области на тялото. Никога не е било по-лесно да се получат професионални, качествени салонни резултати в уюта на собствения  дом.
               Предимства; 

Достъпна - Много по-евтино от лечението в клиника
Ефективна - Клинично доказана технология
Сигурна - Разширен механизъм за двойна безопасност
Интуитивна - Реагира на уникалното състояние на кожата ви
Идеална за фокусирано лечение
Проектирана за лесен достъп до труднодостъпните части на тялото ви
Бързо и безболезнено действие

                  Какво представлява RPL (Реактивна пулсираща светлина).

                  RPL изтласква  революционната  IPL технолоия  с една крачка напред, за да създаде RPL. Ето как работи: Клинично тестваната технология RPL на Sensica доставя светлинни импулси, които се  абсорбират от меланина  в космените фоликули генерирайки топлина и коагулиране на фоликула.

                  RPL технологията е най-модерната система за премахване на космите за домашна употреба днес. По-старите технологии като IPL изискват многобройни светлинни импулси, както и редовни паузи, докато се третира определена област, което означава, че елиминирането на космите  отнема повече време, не е удобно и не ви дава дълготрайни резултати. Но благодарение на уникалните сензори на RPL, кожата непрекъснато реагира  с всеки един импулс. Така че сигурно ще получите по-безопасно лечение и по-ефективен начин да премахнете нежеланото окосмяване на тялото си.

                 Ако  тена  на кожата  ви  отговаря на класификациите от 1 до 5 на скалата на Fitzpatrick, Sensilight е подходящ за вашия тип кожа. Fitzpatrick Scale е вид тест за определяне тена на кожата, който категоризира реакцията на различни типове кожа на ултравиолетова светлина. Това е признат инструмент от дерматолозите. По-тъмната кожа  има  повече меланин, конкурирайки се с  космите  за абсорбиране на енергия. Когато кожата поглъща повече светлинна енергия, тя се уврежда по-лесно. Така Sensilight ще бъде по-малко ефективен за по-светъл цвят на косъма, като например естествено бяло, русо, червено или сиво. Косата няма да абсорбира достатъчно светлинна енергия, за да отслабне  и в крайна сметка да убие космения фоликул.

Скала на Fitzpatrick 

 

skintone

                  SensiLight™ Mini има два режима на работа: автоматичен импулсен режим за третиране на по-големи участъци от тялото ви (например долни крака) или режим на задействане за фокусиран импулсен режим за по-малки и труднодостъпни места (като подмишниците и бикини зоната).

                  Лампа с голям капацитет, която излъчва високоскоростни светлинни импулси на много кратки интервали - 50 000 или 100 000 импулса ( в зависимост кой модел сте избрали), което означава, че практически никога няма да се наложи подмяна на консумативи.  Сензорите за контакт с кожата ще преустановят процедурата ако кожата е прекалено тъмна или  с тен.С три степени на работа.

                  Изберете Вашата система за перманентно обезкосмяване - SensiLight™ Mini 50 или SensiLight™ Mini 100. Разликата е единствено в броя импулси, единият модел е с 50 000 импулса живот, а другият със 100 000 импулса. Ефективността е еднаква и винаги безкопромисна!

                   Производител; MESENSI LTD, UK