Categories

СТРЕПТОГАРД ЛИМОН 12 табл. Streptoguard

СТРЕПТОГАРД ЛИМОН 12 табл. Streptoguard
6,30 лв.

                 СТРЕПТОГАРД  представлява таблетка за смучене, която повлиява благоприятно здравето и функцията на гърлото, сливиците, дихателните пътища, лигавицата на устната кухина. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Подпомага усещането за комфорт в гърлото, дихателните пътища и устната кухина.

                  Всяка таблетка STREPTOGUARD съдържа:

5 mg – Йонизиран цинк,
2 mg – PWEтм-MD воден екстракт от бразилски прополис,
10 mg – Хиалуронова киселина,
20 mg – Витамин С.

                   Цинкът допринася за нормалната функция на имунната система, за защита на клетките от оксидативен стрес и участва в процеса на тяхното делене. За да окаже своя позитивен ефект, цинкът трябва да е в йонизирано състояние. Цинковият ацетат, използван в Стрептогард, се йонизира на 100% в устната кухина. Формите (солите) на цинка, които се йонизират частично, нямат гореописания ефект в допустимите дози.

                   PWEтм-MD е воден екстракт от бразилски прополис, стандартизиран по органични ароматни киселини. Получен е чрез уникален Green Extractionтм метод само с вода, без химически разтворители, който осигурява висока концентрация на биологично-активните вещества, отлична разтворимост и бионаличност, както и изключителна чистота и липса на нежелани примеси и пчелен восък. Бразилският прополис притежава специфичен състав, характерен само за този регион на света, и се отличава с високото съдържание на органични ароматни киселини и специфичен фенолен профил, които имат клинично доказан позитивен ефект върху здравето на гърлото, сливиците, дихателните пътища и лигавицата на устната кухина и синусите.

                   Хиалуроновата киселина е молекула с важни биологични функции, която естествено се съдържа в човешкото тяло. Тя притежава способността да привлича и задържа голямо количество вода, затова се счита, че е отговорна за водното съдържание на някои от тъканите на организма и представлява естествен овлажняващ агент. Когато се приеме под форма на таблетка за смучене, хиалуроновата киселина образува покривен филм върху лигавицата на гърлото и устната кухина, и оказва ползотворен ефект върху усещането за комфорт.

                   Витамин С оказва силна антиоксидантна защита в устната кухина и гърлото. Подпомага и укрепва нормалната функция на имунната система. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

                    Дозиране и  начин  на  приемане; При възрастни и деца над 4 годишна възраст STREPTOGUARD се приема по 1 таблетка през два часа до постигане на желания ефект. Таблетките се оставят в устата до пълното им разтваряне. Да не се дъвчат или поглъщат цели. Приемат се между храненията. След прием на таблетката се препоръчва да не се консумират храна и напитки в продължение на поне половин час.

                    В редки случаи приемът на STREPTOGUARD може да промени временно усещането за вкус в устата. След преустановяване на неговия прием, вкусът в устата се нормализира.

                     STREPTOGUARD е подходящ за прием от бременни и кърмещи жени.

                     Препоръчва се приемът на STREPTOGUARD да започне при първите признаци за неговата необходимост.

                     Не е подходящ за хора с диабет.

                     Таблетките не са подходящи за деца под 4 годишна възраст поради риск от задавяне.

                     Не приемайте STREPTOGUARD, ако някога сте получавали алергична реакция към някоя от съставките на  продукта.

                     Произяидител; НЕОФАРМА ГРУП ЕООД