Какаото е богато на антиоксиданти (флавоноиди) и минерали, също е естествен антидепресант и афродизиак. Какао увеличава концентрацията и бдителността, подобрява и ефективността на други минерали и хранителни вещества в организма за по-здравословен живот.
Органично Ecoandino Cacao Crioollo се събраха в Сатипо, регион в централнo Перу в малки асоциирани ферми, които гарантират качеството. Тропическия климат на този регион го прави най-доброто място за отглеждане на този продукт. Земеделските производители събират реколтата в рамките на системата за биологично производство.
Начин на използване;Ecoandino Cacao Crioollo прах може да се смесва директно като съставка в кисело мляко, продукти за рафиниране и млечни продукти. То също може да бъде част от десерти. Какаовото масло и какаовата паста са чудесни съставки за шоколадови барове и сладкиши . Можете също така да опитате Cacao Mornings, специална комбинация, която да подсили деня ви. Тази суперхрана може да бъде съчетана перфектно с мака и пурпурни царевични зърна. Подсладените какаови зърна са готови за ядене.
, , , , ,
Производител; Ecoandino, Peru