Categories

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ ПИСАЛКА 1 бр. Clear & Simple Pregnancy Midstream Test

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ ПИСАЛКА 1 бр. Clear & Simple Pregnancy Midstream Test
3,30 лв.

                Теста за бременност с  урина измерва присъствието на хормона Human Chorionic Gonadotropin  (HCG) в човешката урина за ранно откриване на бременността. Концентрацията на HCG при жена, която не е бременна, обикновено е 5mIU. При  наличие  на бременност концентрацията му се повишава до около 100 mIU. Тестът е чувствителен при  20mIU HCG и е способен да открие бременност още 7-10 дни след зачеването. Препоръчваме да изчакате до първия ден след  закъснението, за да получите надежден резултат.

                  Начин  на  работа; Не е необходимо да вземате проба от урина, но ако желаете да го направите, уверете се, че пробата от урина трябва да се събира в чист и сух съд. По-добре е да вземате проба от първата за деня урина сутрин, защото тя обикновено съдържа най-високите нива на HCG, но пробите могат да вземат  по всяко време на деня.

                  Отворете запечатаната торбичка и извадете псалката. Свалете капачката, за да разкриете върха. Дръжте писалката така, че върхът да е насочен надолу в потока на урината или в събраната проба от урина, както е показано поне 10 секунди.  Поставете  отново  капачката, сложете върху  плоска повърхност и разчетете резултата в рамките на 5 минути. С напредването на теста трябва да видите как течността се движи нагоре по тестовата зона, което я кара да става светло розова. Тъй като розовото избледнява, контролната линия ще се появи като силна линия и линията на резултата , ако е налице, ще се появи под нея.

                   ПОЗИТИВЕН РЕЗУЛТАТ; Ако на тест лентата се появят две цветни линии, сте бременна. Едната линия може да изглежда по-светла от другата, но и двете ще бъдат с еднаква дебелина. По-вероятно е да се появи слаба линия, когато тествате рано и нивата на hCG са ниски. 

                   ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ; Ако на тест лентата се появи само една цветна линия, това е отрицателен резултат и или не сте бременна, или може да сте изследвали твърде рано. Ако не сте сигурни, повторете теста след  48 часа с нова тест лента. 

                   Невалиден резултат; Ако върху  тест лентата не се появят линии или ако се появи само тестовата линия, тестът не е направен правилно и е невалиден. Това обикновено се дължи на това, че лентата не е достатъчно мокра. Тестът се повтаря с нова тест лента, като се гарантира, че лентата се потапя в пробата за урината за цели 10 секунди.

                    Предимства; 

С над 99% точност;
Тестването може да започне 6 дни преди закъснението на месечния цикъл;
Отчита резултат след 5 минути;
Лесен за употреба;
Изключително чувствителен. Засича нива на hCG хормона от 10 mIU/ml.
Предназначен за използване в домашни условия.

Производител; Healthpoint Ltd, United Kingdom