Categories

УЛТРА КО-Q10 ТАБЛ. Х 60 Vitabiotics Ultra Co-Q10

УЛТРА КО-Q10 ТАБЛ. Х 60 Vitabiotics Ultra Co-Q10
Manufacturer: Vitabiotics Ltd. UK
22,00 лв.

       

Всяка Ultra Co-Q10 таблетка Vitabiotics осигурява 50 мг Всяка Ultra Co-Q10 таблетка от Vitabiotics осигурява 50 мг Co-Q10 oт висок клас.

Активна съставка; Co-Q10 50 mg.

УЛТРА Коензим Кю 10 е не само мощен антиоксидант, но е необходим и за функционирането на клетките и енергийния метаболизъм. Коензим Кю 10 е идеален за хора, които водят забързан начин на живот и желаят да подобрят отдаването на енергия в организма, своята жизненост и здраве.

Мощен антиоксидант
Коензим Кю 10 има мощна антиоксидантна способност да открива и унищожава свободните радикали и така помага в борбата с процеса на стареене и предотвратява увреждането на ДНК и генетичния материал в самите клетки. Коензимът също участва и при запазване количествата и нивата на витамин Е и витамин С в организма; в обменните процеси, чието нарушаване води до редица заболявания като диабет, високи нива на холестерол и други.

Специални миниатюрни органоиди вътре в клетките, наречени митохондрии, преобразуват мазнините и други вещества в използваема енергия. Този процес изисква винаги наличието на Коензим Кю 10. Той участва и при свиването на мускулите и производството на протеин за здравословен и активен живот.

Здраве на сърцето
Коензим Кю 10 помага за поддържане здравето на сърцето като подкрепя производството на АТФ и клетъчна енергия и следователно има потенциал за облекчаване на атеросклеротични щети, пречинени от прекомерно производство на реактивни кислородни видове. Увеличава значително еластичносттта на големите и малки артерии. Използва се и при различни сърдечно- съдови нарушения като стенокардия, хипертония и сърдечна недостатъчност.

Здраве на спермата
Изследванията отчитат значително подобрение в плътността на спермата и в нейната подвижност при приемане на Коензим Кю 10. Подобрява се проникването в яйцеклетката и последващото оплождане.

Състав; Bulking Agents: Maltodextrin, Microcrystalline Cellulose & Potato Starch, Crosslinked Cellulose Gum, Co Enzyme Q10, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Propylene Glycol, Ethyl Cellulose, Purified Talc, Natural Source Colours: Titanium Dioxide, Iron Oxides), Anti-caking Agents: Silicon Dioxide, Purified Talc & Magnesium Stearate, Gum Acacia

Подходящ за вегетарианци, Без изкуствени оцветители, консерванти, лактоза, глутен, сол и мая. Ultra Co-Q10 не е тестван върху животни.

Производител; Vitabiotics Ltd. United Kingdom

 

   

Customers who bought this item also bought